Вхід | Реєстрація

Всеукраїнська акція «Do like olimpians! Роби, як олімпійці!»

Всеукраїнська акція «Do like olimpians! Роби, як олімпійці!»

9 листопада учні п’ятих класів Бутенківської ЗОШ стали учасниками Всеукраїнської фізкультурно-спортивної акції «Роби, як олімпійці», яка проводиться Полтавським обласним відділенням НОК України.

Цього дня у Бутенки завітали гості із Полтави: директор ПОВ НОК України Інеса Гетьман разом з відомою плавчинею, 26‑разовою чемпіонкою Радянського Союзу, учасницею олімпійських ігор 1988 року в Сеулі, майстром спорту міжнародного класу Світланою Копчиковою.

Акція проводиться з метою впровадження культури здорового способу життя, залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом, що, у свою чергу, забезпечує покращення здоров’я українців, їх духовне збагачення, прищеплює почуття патріотизму та гордості за свою країну. Виховання дітей у дусі олімпійських цінностей в Україні цілковито відповідає умовам часу та інтересам держави.

У заході взяли участь 30 дітей. Світлана Копчикова в привітальному слові розповіла дітям про свої здобутки у великому спорті, наголосивши, що для досягнення спортивних успіхів необхідно мати велике бажання і ще більше терпіння й працелюбності. Після цього видатна спортсменка провела з п’ятикласниками загально-розвиваючу розминку, а діти продемонстрували свою спритність в ігрових естафетах.

Гості побажали учням успіхів у спорті і житті та висловили сподівання, що вони побачать імена дітей, які брали участь у заході, у списках нових олімпійських чемпіонів.

Учасники заходу отримали величезне задоволення від спортивного дійства, наприкінці якого відбулася церемонія нагородження. Діти отримали від Світлани Копчикової автографи, а від обласного відділення — футболки та значки з логотипом заходу.


Автор: Микола Мигуля, учитель фізичної культури Бутенківської ЗОШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2015, 10:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації