Вхід | Реєстрація

Акція «Здай кров – врятуй життя»

Акція «Здай кров – врятуй життя»

З 9 по 15 листопада, за ініціативи Міністерства охорони здоров’я, в нашій лікарні, як і по всій Україні, проходитиме щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху. Мета Тижня – привернути увагу громадськості до масштабів травмування та смертності учасників дорожнього руху на дорогах області, та і України загалом, згадати загиблих в ДТП та проявити співчуття до сімей, які втратили рідних і близьких.

Мета акції – збір запасів крові для використання в лікуванні постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах. Найбільше горе для людини – це втратити рідних і близьких, а ще – коли не вистачає сил і засобів, щоб вчасно надати допомогу тим, хто так її потребує. Багато травмованих ідуть з життя через відсутність потрібної групи крові у банках станції переливання крові, бо не завжди є донори, які готові допомогти, а може й не знають, що саме вони можуть врятувати чиєсь життя.

Не залишайтесь байдужими до чужого горя. Здавши кров, можна врятувати чиєсь життя.
Людині, котра хоче стати донором, достатньо звернутися в Кобеляцьку ЦРЛ, райполіклініку, відділення переливання крові, каб. № 32 з 8:00 до 15:42.


Автор: Ольга Няйко, лікар-нарколог


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2015, 11:10 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації