Вхід | Реєстрація

Тенісний турнір пам’яті Бориса Теслі

Тенісний турнір пам’яті Бориса Теслі

У Нових Санжарах увосьме провели турнір, присвячений заслуженому вчителю і тренеру. Щоб пошанувати його пам’ять, тенісні ракетки взяли до рук кілька десятків учасників різного віку.
Уже традиційним місцем проведення турніру став спортивний зал райвідділу міліції, а організатором виступив тенісний клуб «Фаворит». У першому етапі турніру, який пройшов 7‑го листопада, змагалися юнаки та дівчата у двох вікових категоріях.

Після урочистого відкриття під державний гімн України розпочав офіційну частину син тренера і педагога, Віталій Тесля. У своїй промові він поділився спогадами про батька, згадав його досягнення у вихованні спортсменів для Новосанжарщини і побажав удачі юним учасникам турніру.

Перш ніж почалися власне змагання, начальник відділу освіти Новосанжарської РДА Олександр Кульчинський вручив почесну відзнаку учителю фізичної культури Стовбино-Долинського НВК Ірині Ларіоновій, яка привезла на турнір своїх талановитих вихованців. Один із них, Олег Давиденко, отримав з рук директора Новосанжарської ДЮСШ Юрія Стрюка посвідчення про виконаний на минулому турнірі ІІІ-ій дорослий розряд.

Сам турнір тривав кілька годин і приніс наступні результати. У дівчат молодшої вікової категорії: І місце — Інна Тесля (Нові Санжари), ІІ — Вероніка Харьо (Малий Кобелячок), ІІІ — Богдана Безручко (Малий Кобелячок). Серед дівчат старшої вікової категорії: І місце — Ірина Коба (Галущина Гребля), ІІ — Богдана Дмитренко (Полузір’я), ІІІ — Оксана Лахно (Великий Кобелячок).

Серед хлопців молодшої вікової групи: І місце — Вадим Долішняк (Стовбина Долина), ІІ — Богдан Савченко (Руденківка), ІІІ — Денис Левенець (Руденківка).

Серед хлопців старшої вікової категорії: І місце — Олег Давиденко (Стовбина Долина), ІІ — Владислав Гордієнко (Кунцеве), ІІІ — Максим Сидоренко (Драбинівка).

Наступного дня змагання продовжились серед дорослих. Боротьба була не менш запеклою. А сходинки спортивного Олімпу розподілилися таким чином: серед чоловіків‑професіоналів: І місце — Кирило Єгоров (Стовбина Долина), ІІ місце — Віктор Левченко (Малі Солонці), ІІІ — Віктор П’ятенко (Нові Санжари). У чоловіків‑аматорів результати були наступними: І — Сергій Шемаков (Нові Санжари), ІІ — Юрій П’ятак (Лелюхівка), ІІІ — Святослав Коба (Коби).

Цікаво, що другого дня у змаганнях жінок зійшлися і дівчата старшої вікової групи. І цього разу результати різнилися. Так, Богдана Дмитренко зуміла перемогти свою головну конкурентку і зайняла І місце. Ірина Коба була другою, Ольга Нагибіна із Малого Кобелячка стала третьою.
У новій для турніру категорії «Жінки-аматори» перемогла Олена Молітвіна із Шедієвого. Другою була Маріанна Налбандян зі Стовбиної Долини. Лідія Полухіна із Шедієвого стала третьою.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2015, 10:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації