Вхід | Реєстрація

Василь Фещенко керує «Міською сервісною службою»

Василь Фещенко керує «Міською сервісною службою»

Про це стало відомо під час щотижневої наради в райдержадміністрації.

Під час розгляду одного з питань повістки денної мова зайшла про роботу міського комунального підприємства «Міська сервісна служба». Відповідати на задані головою РДА Тамілою Шевченко запитання став Василь Фещенко. Таміла В’ячеславівна поцікавилась, чому на нараді немає Володимира Слісаренка. І тоді Василь Фещенко повідомив, що саме він призначений керівником цього комунального підприємства. Для більшості з присутніх це стало новиною.

Олександр Ісип, який до 6 листопада залишався міським головою Кобеляк, підтвердив «ЕХО», що Володимир Слісаренко звільнений із посади за згодою сторін. Натомість, на його місце призначений Василь Фещенко. Василь Васильович уже багато років працює у «Міській сервісній службі». 25 жовтня він уже всьоме поспіль був обраний депутатом Кобеляцької міської ради. Крім того, Олександр Ісип повідомив, що продовжив на три роки термін дії контракту з Іваном Дяченком, директором іншого міського комунального підприємства.

Олександр Михайлович дав свій коментар:

— Це було зроблено для того, щоб люди спокійно працювали, щоб у місті продовжувалось нормальне життя. Адже від того, що був обраний новий міський голова, життя Кобеляк не повинно завмерти. Маю на увазі, що, як і раніше, треба вивозити сміття, освітлювати вулиці, з настанням тепла — асфальтувати тротуари. Так, мої розпорядження повинні затвердити або не затвердити депутати вже нової міської ради. Але це не має надпринципового значення, призначені люди повинні працювати. Будуть втілюватися в життя й проекти, прийняті мною і депутатами минулого скликання. Мова йде про будівництво майданчика для екстремальних видів спорту та ще про десятки договорів. Адже ми вже розподілили під різні проекти півтора мільйони гривень. І цю роботу необхідно буде завершити. А потім настане новий бюджетний рік. І новий голова та нові депутати будуть приймати нові програми, ставити перед собою нові завдання.

Щодо своєї подальшої діяльності колишній міський голова сказав:

— Усе буде добре. Якісь негативні емоції, пов’язані з виборами, уже в минулому. Після 25 жовтня вислухав на свою адресу стільки хороших слів, скільки не чув за весь час роботи міським головою. Де і ким працюватиму — ще не визначився.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2015, 09:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації