Вхід | Реєстрація

В Лохвицькому районі викрито гральний заклад

В Лохвицькому районі викрито гральний заклад

До чергової частини Лохвицького відділу поліції по телефону надійшла інформація, що невідомі особи на території району організували пункт грального бізнесу.

На місце події негайно виїхали оперативні працівники та слідчий. При проведенні санкціонованого обшуку та з’ясуванні всіх обставин стало відомо, що в одному із багатоповерхових будинків у місті Лохвиця орендується приміщення, в якому розміщено одинадцять компютерів.

В приміщенні знаходився 27-річний найманий працівник, який надавав послуги із грального бізнесу. Як пояснив чоловік, він виконував роботу лише по наданні допомоги з установки Інтернет-ресурсів.

При проведенні подальших слідчих дій встановлено, що дане приміщення взято у оренду приватним підприємцем іншого району. З місця події вилучено оргтехніку та записи, які велися працівником цього закладу.

Відкрито кримінальне провадження частиною 1 статтею 203-2 Кримінального кодексу України (Заняття гральним бізнесом), що карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання/


Автор: За інформацією Лохвицького відділу поліції ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2015, 15:58 | Лохвиця | Кримінал


1. Житель міста / 2 грудня 2015, 16:02
В Кобеляках два таких заклади і нічого, менти кришують і все нормальок.
2. Петлюрівець / 2 грудня 2015, 17:57
1.Житель міста
«В Кобеляках два таких заклади і нічого, менти кришують і все нормальок»

Так напиши де вони розміщені ? Що заважає ? Якщо пишеш що знаєш...
3. Трампампам / 2 грудня 2015, 18:38
1.Житель міста
« Вставити цитату
В Кобеляках два таких заклади і нічого, менти кришують і все нормальок.»

О ще один, такий як Захар правдоруб із кущів намалювався. Хто кришує конкретно чувак, прізвища називай, опиши де грають і як. Або не кизди.
4. Житель міста / 3 грудня 2015, 08:17
Я не киздю!! Національна лотерея раз, а друга точка відкрилась в океані.
5. Дістало / 3 грудня 2015, 11:32
Їх потрібно давно легалізувати,а в інтернеті заборонити!тоді небуде ніяких кришувань,і податки йтимуть в державу ане в карман ментам!
6. Трампампам / 3 грудня 2015, 16:15
4.Житель міста
«Я не киздю!! Національна лотерея раз, а друга точка відкрилась в океані.»

три дні цинкую за Океаном, там ніяких ознак життя. А з приводу лотереї таки правда. Але не думаю, що його кришують. Чуйка підказує, що ждуть аби хлопнути.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації