Вхід | Реєстрація

Мрія переросла в улюблене заняття

Мрія переросла в улюблене заняття

Так вже влаштовані люди, що без мрії вони майже не тямлять свого життя. Одні з дитинства хочуть стати космонавтами і борознити простори всесвіту на космічному кораблі. Хоча з роками ця мрія, у основному, змінюється. Для інших головним пріоритетом в житті є наслідування якогось кумира. Треті узагалі хочуть прославитись як винахідники. Тобто, з мрією людина живе певний проміжок свого життя-буття або навіть усе своє існування.

Можливо, це буде занадто глобальне порівняння, але такий висновок я зробив з живого прикладу. Мій товариш із самісінького дитинства мріяв стати автомеханіком. І не просто гайкувати «Москвичі» у гаражі, а бути кваліфікованим спеціалістом по ремонту легковиків іноземного виробництва. Така мрія у нього з’явилась відразу, коли він уперше побачив легковий автомобіль БМВ E30. Товаришу на той момент років шість виповнилось.

Справа в тому, що хлопець проживав у багатоповерховому будинку. До одного з мешканців приїхала рідня з-за кордону на цій автівці. Кілька перших днів товариш просто сидів і дивився на БМВ. А коли власник автівки дозволив хлопцю оглянути її зсередини й розповів про саму автівку, то, напевно, цієї миті і народилась мрія. Із цього моменту товариш торочив, що хоче їздити саме на такому автомобілі. Одну з таких дитячих розмов почув власник іномарки, який пояснив, що в нашому місті автомеханіки зможуть хіба що перевзути це авто. Тоді товариш сказав, що він навчиться їх ремонтувати, але таке авто придбає. І, як з’ясувалось з роками, свою обіцянку дотримав.

Навчаючись у школі, товариш не пропустив жодного уроку з фізики, а розділ «механіка» знав на зубок. Він допомагав усім мото- і автовласникам нашого двору лагодити їхні транспортні засоби. У чотирнадцятирічному віці водії радилась із ним з приводу несправностей в автомобілі. Та при всьому бажанні ремонтувати автівки він не забував про навчання. Товариш прекрасно усвідомлював, що розумітись в будові авто замало, потрібно ще й мати диплом. Тож прикладав усі зусилля, щоб вступити до ВУЗу. Крім цього, досконало товариш вивчив будову карбюраторів, інжекторів, дизельного і бензинового двигунів. Коли він приїздив на вихідні додому, то власники БМВ ставали в чергу, аби він проконсультував їх. І, що цікаво, жодних проблем із ремонтом цих іномарок не було. У принципі, як немає і зараз. Усі запчастини до БМВ товариш замовляє на http://leoparts.com.ua/catalog/auto/bmw і завжди впевнений у їх якості.

Так от, після закінчення ВУЗу він таки потрапив працювати в сервісний центр БМВ. Та на посаді автомеханіка не затримався, оскільки надто добре знався на легковиках цієї марки. Тепер він очолює сервісний центр, а в своєму місті відкрив власну станцію техогляду. У подальшому планує розширити СТО до меж технокомплексу. І, до речі, БМВ він собі придбав, тільки вже 5-ої серії. А мрію переросла в улюблене заняття.


Автор: Євген Погрібняк
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2015, 19:56 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації