Вхід | Реєстрація

Депутати Кобеляцької райради оголосили недовіру голові

Депутати Кобеляцької райради оголосили недовіру голові

Сьогодні відбулось пленарне засідання другої сесії Кобеляцької районної ради сьомого скликання.

Перед обранням головного лікаря частина депутатів залишили сесійний зал. Інші ж районні обранці продовжили голосування. Усього проголосували 19 депутатів, разом із головою районної ради Володимиром Кішінським та його заступником Оксаною Гордійко. Після підбиття результатів виявилось, що двоє голосуючих утримались. Депутати вирахували, що це голова райради і заступник.   

У режимі відкритого голосування 17 районних обранців оголосили недовіру Володимиру Кішінському та Оксані Гордійко.

Детальніше читайте в тижневику "ЕХО" №50 від 11.12.2015 року

 


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2015, 15:16 | Кобеляки | Політика


1. Опаньки / 8 грудня 2015, 18:26
Здрастуй ..опа, Новий год. Як каже сучасна молодєжь, по ходу попандос. Не получається у Таранушича із Копельцем районом рулить.
2. Служащий / 8 грудня 2015, 18:27
І що далі? Для прийняття рішення потрібно 18 голосів. Много шума...
3. 1111 гостя / 8 грудня 2015, 18:44
[[ЦИТАТА|1|Опаньки|Таранушича із Копельцем райне
не розумію--при якій ж опі копелець і таранушич....
4. виборець / 8 грудня 2015, 18:59
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Після підбиття результатів виявилось, що двоє голосуючих утримались. Депутати вирахували, що це голова райради і заступник.
Поясніть мені тупому, як в режимі таємного голосування можна вирахувати , хто як голосував? Оце навибирали депутатів, ну прямо екстраснси, аж 17, своїх (Дебілів). А ми з Києва запрошуємо
5. коп / 8 грудня 2015, 19:09
Цирк кудись кажуть поїхав а клоуни остались в Кобеляках в райраді Той голова ще не знае толком де його кабіне а ви його у відставку Дайош батька Махна з маузером в раду
нведьот порядок
6. Опаньки / 8 грудня 2015, 20:17
4.1111 гостя
«не розумію--при якій ж опі копелець і таранушич...»

Думаю, шо розумієш но прикидуєшся.
7. подорожній / 8 грудня 2015, 22:40
Таранушич з Копельцем намагаються взяти реванш.Сан Санич разом з запроданцем Решетилом підігрують регіоналам. Сан Санич виборці твоєї ганебної зради тобі не пробачать.Твоє місце в Жу ках на фермі. Ганьба всим хто голосував за цих людей.Тепер зрозуміло всим, що осноана мета цієї злиганки реанімувпти режим регіоналів для тогт, щоб дерибанить бюджет і землю.Яка попередня влада не була але до таких ганебних зрад не опускалась.Пане Кишінський Ви в душі патріот.Не зрлзуміло для чого ви приймаєте участь в цьому договорняку.Не втрачайте своє лице і свій авторитет.Після участі у всиз цих шабашах аажко буде відмитись.Таранушич хоче одного влади , бо ще мало прихватив земельки.Ще хоче повернути сСупруненка бо там свої відкати.Ради влади обєднались раніше непримиримі вороги комсомольці та воровкуватий Копелець із своєю командою.Шановні однопартійціКопельця думайте головою, що робите.Бо ваш керманич здатен на все.Згадайте Василенка та інші темні справи цього пройдисвіта.Шановні жителі Кобеляк мера Копельця під громадський контроль.
8. Тамара / 8 грудня 2015, 23:47
Друзі, але ж ви бачите що кращі до влади не приходять. Може даремно це й майдан перевернув усе з ніг на голову. Чого зараз жити стало гірше нас оббирають ще більше ніж при президентові Януковичу, і ніяких майданів. Хто кого обдурив, хто на цьому заробив. Одне щастя, що в Кобеляках прогрес в мерії. Нові прогресивні обличчя, передові ідеї без бредових планів.
9. 1111 гостя / 9 грудня 2015, 07:48
9.Тамара
« передові ідеї без бредових планів.»

ЯКІідеї....розкажіть і нам.....
10. 321пуск / 9 грудня 2015, 16:54
Уважно прочитав коменти. Прийшов до висновку, що писанина "подорожнього" за змістом та стилем дуже нагадує обиженого Бютовця. Саме їхню групу разом із Солідарністю відсунули від посад. Сидить те чудо біля компа і вигадує різні пакості. Такий собі секретар у відставці, але при штабі.Хто вгадає його прізвище - отримає приз.
11. Служащий / 9 грудня 2015, 17:15
321, де забрати приз за Серьожу?
12. заїзжий / 9 грудня 2015, 17:55
Цей прогрес не знає що таке регрес.З 2015 та зразу в прогресивний 2000.оце заживемо.Ніхто навіть і пікнути не встигне а Путін уже в двері атукає.
13. Читач2 / 9 грудня 2015, 23:24
Простотак на ім*я Діма? Готов документи, Казирода спалили??? Ганя написала, що протягом року не можна подавати другу заяву і самі влипли. Бог все бачить.
14. заїзжий / 10 грудня 2015, 00:59
Тамара сонечко Для чого скільки песемізму.Надійтесь на краще.Дорога до правди завжди є нелегкою.Тимбільше, що Українців тягне назад вантаж минулого.Звідкіль взятись свободі, якщо ми подуху і по плоті раби, тому таке й життя.Ми всі надіємось на когось а сами намагаємось пересидіти в кущах.та так небуває.Наше майбутнє залежить від кожного із нас.А те що політично ми недолугі, то це факт.Тому небхідно , щоб і у владі були досвідчені і освідчені люди, а не делітанти. Ось так як в радах.Людина не встигла зрозуміьи, куди вона попала а тут вже нові вибори.А ви запитайте навіть любого жепутата, які основні документи регламентують діяльність місцевого самоврядування. Навряд чи отримаєте відповідь. Отак тому й живемо.Говорити про щось іше вже й годі. Чомусь, щоб керувпти трактором необхідно 3 роки. А для того, щоб управлятигромадою не потрібна ні освіта ні досвід У нас хто більше галасує і піариться, той кращий політик.А хто спокійно, фахово робить свою роботу, той не помітний.Напевно ми заслуговуємо на таке життя, на яке заслуговуємо .А хтось із за бугра, знаючи нашу недолугість ,закибає ті яблука роздору, щоб ми чубарились. І вичікуть колиж ті українці одне одного начнуть нищити. Люди не піддавайтись на провокації .Залишти свої амбіції, бо розумом вони не підкріплені.Та починайте із себе та свого подвіря.Дайте лад своїй сімї, допоможіть ближньому та нужденному.І тоді бог може повернеться до Вас лицем.А з цією брехнею, лицемірством та ненавитю нічого збудувати не вдасця.Повертаймося до витоків моралі, любові до ближнього.Забудьте за образи і може бог оброзумить всих Вас.Славп Україні.Ганьба всим Вам тим хто брехав, що хоче блага для народу, спокусившись владою, ганьбитьі себе і своїх дітей.Влада досягнута брехнею нічого не варта і несе цим політикам лише прокляття.Покайтес і схаменіться.
15. Розумна думка / 10 грудня 2015, 15:43
Слишком много разговоров в последнее время о восстании, которое “вот-вот захлестнет Украину и спасет страну от олигархического гнета”.
В связи с этим я хочу сказать пару мыслей.
Успешная власть всегда отвечает на вопрос о том, где она берет ресурсы на свою политику и на какую внешнюю и внутреннюю легитимность опирается, чтобы иметь доступ к этим ресурсам.
Если революционеры не понимают базы своего режима и не способны ее сформировать, то они неизбежно потерпят крах.
Вся история Украины — это сага о том, как какая-то социальная группа быстро берет власть пользуясь ненавистью народа к прогнившей верхушке, но не имея ресурсов и легитимности также быстро ее теряет, усиливая хаос, который обязательно используют внешние игроки, берущие в финале под контроль Украину.
Сейчас в Украине практически вызрела социальная база для мощного социального взрыва. Этому способствуют и чудовищные ошибки правительства-президента в экономической и политической сфере, и медленные половинчатые реформы, и российская агрессия, и глобальный экономический кризис. Страна наводнена «вольными стрелками» и оружием, а конфликт между группировками старой элиты создают питательную среду для насилия.
Страна находится в классической революционной ситуации, когда «верхи не могут, а низы не хотят». Потому резко вырос запрос на насильственную смену действующего политического режима Порошенко-Яценюка. Учитывая сложность ситуации в Украине, можно допустить, что на начальном этапе такое восстание может быть даже успешным, особенно, если будет много точек дестабилизации в регионах, которые будут растягивать немногочисленные ресурсы власти.
Да, власть в Украине сегодня слаба, но можно однозначно сказать, что любой спонтанный бунт в случае успеха на первом этапе, приведет на Банковую еще более слабую власть, которая быстро доведет государственность Украины до коллапса.
16. Читаач / 10 грудня 2015, 17:05
29.Розумна думка
«Сейчас в Украине практически вызрела социальная база для мощного социального взрыва»

Це думка з погріба чи бажання?
[ЦИТАТА|30|
Розумна думка|глава военной хунты на Банковой вызывается к телефону ]]
Запізніле твердження. Це так "мололи" про нас в РФ десь рік тому.
32.Розумна думка
«Кстати, именно о такой модели говорит «глава» ДНР Александр Захарченко. »

Та він ніколи нічого не каже сам, він каже тільки те, що напишуть і примусять говорити з Москви.
33.Розумна думка
«наш правящий класс ужасен в своей близорукости»

І цей еомент не втему.
А взагалі всі твердження - М А Р А З М і зовсім не по темі.
17. Миролюб / 10 грудня 2015, 17:21
33.Розумна думка
«Вы задумались? Вы думаете, что это уникальная ситуация? Дорогие мои, все это было ровно сто лет назад.... Наша украинская беда заключается в том, что мы абсолютно не выучили даже свои собственные исторические уроки. Потому с упорством достойным лучшего применениям ходим по граблям «ганьбы, зрады и поразки».»

Я їм це саме товчу кожен день але марно. Горбатого могила виправить. Така вже у неуків доля. Карма нації. А потім буде картина маслом "Возвращение блудного сына". Це в кращомі випадку. В гіршому - могила. От тільки Путін тут ні при чому. Хай скажуть спасибі, якщо приютить і обігріє. Кончені делби. Найбільш кончені, це свідомі, бо вони народ баламутили.
18. Миролюб / 10 грудня 2015, 17:37
30.Розумна думка
«Все, кто мечтают о восстании сегодня должны для начала ответить на один простой вопрос — откуда возьмутся средства»

Средства возьмутся в тумбочке у главного кагана Европы, он же председатель Всеевропейского еврейского конгресса, Бени или в миру Бенициана Валериевича Коломойского. Он и подберет осколки страны для своего каганата и свершиться давняя мечта его предков. Не зря же в Днепропетровске построен Всеевропейский центр Минора, самый большой в мире. Вот так, примерно. "Шалом браты казаки". Посилання на www.youtube.com
19. турист / 10 грудня 2015, 20:49
48.Петлюрівець
« сходи до психіатра той тобі розповість що будують прості робітники і інженери, а ви совітська влада сиділи в райкомах і обкомах на спецпайках....»

Ааа,он хто тобі розповідає правду про життя.Тоді звичайно,для таких як ти психіатр це авторитет.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації