Вхід | Реєстрація

Кубок Олійника їде в Кобеляки

Кубок Олійника їде в Кобеляки

Кобеляцькі рукоборці, вже звично для себе, здобули черговий трофей. Вони вибороли Кубок Полтавської області.

Кобеляцька школа армспорту вже досить давно вважається однією із кращих у Полтавській області. Недаремно ж збірна Полтавщини з цього виду спорту традиційно на п’ятдесят відсотків формується із спортсменів, котрі проживають і тренуються саме в Кобеляцькому районі. Нещодавно кобелячани вчергове допомогли збірній Полтавської області вибороти Кубок України.

А наприкінці листопада збірна Кобеляцького району із армспорту їздила на представницький турнір у Полтаву, де знову стала кращою. У обласному центрі проводили змагання за Кубок Полтавської області. У цьому році було прийняте рішення зробити головний приз іменним. Відтепер спортсмени змагаються за Кубок Сергія Олійника, відомого тренера, котрий передчасно пішов із життя.

Про їх перебіг редакції розповів тренер кобеляцьких рукоборців Артем Письмак:

— На змагання їздила команда у складі 31 спортсмена. Практично всі вони зайняли призові місця. Когось особливо відзначати не буду, очікувано добре виступили всі. Зупинюсь лише на успіху параармреслерів. Мова йде про спортсменів із вадами здоров’я. До Полтави їздили Анатолій Андрейко, Тетяна Лисаченко, Ігор Куба та Владислав Корецький. Усі вони виступили успішно. Та особливо хотілось виокремити досягнення Влада. Я його помітив влітку, коли команда з Комендантівки, де живе Владислав, уперше взяла участь у районній спартакіаді. У хлопця була досить слабка техніка боротьби. Він не знався на тактиці проведення двобою, але був помітний його значний потенціал. Почали із ним займатися. І ось, будь ласка, є результат. Корецький у Полтаві став третім в боротьбі на ліву руку і переміг на праву.

Через кілька днів після змагань до редакції зателефонував Володимир Білоусько, фермер із Комендантівки. Він від імені односельців поздоровив Владислава Корецького із перемогою на Кубку Олійника. Володимир сказав:

— Ми гордимося успіхом Владислава. Своїми досягненнями він прославляє рідне село. Бажаю йому подальших звершень і щиро сподіваюся, що завдяки Владу та іншим здібним спортсменам добрі звістки про Комендантівку звучатимуть на рівні держави, Європи та усього світу. А ми йому в цьому допомагатимемо.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2015, 14:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації