Вхід | Реєстрація

Чемпіонат навчально-виховного комплексу з шахів

Чемпіонат навчально-виховного комплексу з шахів

24 листопада в шаховому клубі імені Івана Джалого відбулися внутрішньошкільні змагання з шахів у рамках останнього етапу підготовки до обласних змагань, у яких взяли участь 27 шахістів різних вікових груп.

Привітав учасників директор школи Микола Решетило, який постійно опікується шахами, допомагає забезпечувати матеріально-технічну базу. Користуючись нагодою, Микола Іванович нагородив переможців особисто-командних змагань Анюту Гречишину та Владислава Черненка.

До слів директора школи долучився Леонід Береза, який постійно методично допомагає шахістам та дбає про їх постійний розвиток, інновації, збільшення ігрової практики та залучення якомога більшої кількості дітей молодших класів до інтелектуального спорту.

Змагання пройшли за швейцарською та коловою системами у трьох кваліфікаційних лігах: вищій, де грали розрядники; першій, поділеній на хлопців та дівчат, і третій з участю наймолодших та новачків.

У вищій лізі першу трійку місць розділили Владислав Черненко з 11‑В класу, Анюта Гречишина з 3‑Б та Євген Федоренко з 10‑В. Усі троє набрали рівну кількість очок (по чотири), по разу програвши одне одному, тому і коефіцієнт вийшов однаковим.

Серед хлопців у першій лізі переміг Євген Боярський (7‑В клас), другим став Микола Короленко, третім — Єгор Захарчук.

У третій лізі переміг Олександр Криса, другим став Олександр Мельніков, третім — Сергій Коба.

Серед дівчат перше місце посіла Вікторія Діденко, друге зайняла Ольга Касян, третє — Олена Борт.

Переможці та призери були нагороджені пам’ятними почесними грамотами НВК та шахового клубу імені Івана Джалого.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2015, 10:10 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації