Вхід | Реєстрація

У конкурсі змагатимуться сім красунь

У конкурсі змагатимуться сім красунь

Про деякі зміни в «Надворсклянській україночці — 2015» тижневику «ЕХО» розповів Дмитро Бобрищев.

Ми вже інформували кобелячан, що традиційний конкурс краси відбудеться 19 грудня. Його організацією, як завжди, займаються працівники Кобеляцького районного Центру культури і дозвілля.

За тиждень до проведення «Надворсклянської україночки» відповідальний за конкурс Дмитро Бобрищев повідомив, що змінилась кількість учасниць. Троє конкурсанток відмовились від участі. Тож замість десяти дівчат за титул «Надворсклянська україночка» боротимуться сім. Усе інше залишиться без змін.

А ми нагадуємо, що конкурс «Міс Фотогенічність» від тижневика «ЕХО» триває до 16 грудня. Щоб підтримати конкурсантку, яка вам найбільше сподобалась, відправте смс-повідомлення на підтримку красуні за номером (097)903–92–67. Зараховується лише одне повідомлення з телефонного номера. Та дівчина, яка набере найбільшу кількість голосів, отримає титул «Міс Фотогенічність — 2015».

Ім’я переможниці оголосять під час підведення підсумків конкурсу.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2015, 16:13 | Кобеляки | Культура та освіта


1. гість / 19 грудня 2015, 14:34
Наверное правильнее назвать этот конкурс ( королева школы ) уж очень молодые участники , соответственно публики будет мало в основе те же школьники. Помню я еще те времена когда этот конкурс проводился с полным аншлагом , билет невозможно было купить ... Жалко что сейчас все свелось до такого уровня .
2. Сусід / 19 грудня 2015, 20:17
2.Гість 777
«Пока еще школа "храм знаний"»

Не сміши! Англійську хочеш знати - до Спиці за гроші та їй подібним, те саме математика, історія та інші профілюючі предмети. Спасибі хоч сяк-так вчать писати,читати та рахувати в початкових класах. А "храмом знань" вона залишається завдяки коштам батьків, які здають її на ремонт, за невеликим виключенням.
3. Валя / 24 грудня 2015, 20:19
Так може йому на кусок хліба не хватає і він рішив таким способом заробити. А коза Лукачової ,мабуть, пішла на шашлик.
4. Агент 007 / 24 грудня 2015, 21:42
Філоненко розумна людина він би такими грязними справами не займався б. Та ви саме відео подивіться всі ставки були на Лукачову.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації