Вхід | Реєстрація

Турнір до Дня Збройних Сил

Турнір до Дня Збройних Сил

Черговий тенісний турнір серед шкільної молоді і цього разу провели у спортзалі районного поліцейського відділення. Він був присвячений Дню Збройних Сил України та Дню місцевого самоврядування.

На урочисте відкриття запросили демобілізованих із зони проведення антитерористичної операції земляків Валентина Рудя, Євгенія Масю та Рустама Назарова. Учасників турніру привітав його організатор Віталій Тесля. Дівчатка піднесли учасникам АТО квіти. Захисники України вручили розрядну книжку про присвоєння третього дорослого розряду Ірині Кобі з Галущиної Греблі. Цей розряд вона виконала на попередньому турнірі імені Бориса Теслі. Хлопці піднесли їй квіти.

До речі, батько Ірини, галущиногреблянський сільський голова Володимир Коба, зараз служить у зоні проведення АТО. Того ранку він телефонував, адресував спортсменам вітання і щирі побажання успіху.

Колишні бійці не лише вітали дітей, але й самі показували гідний приклад. Євгенію Масі довелось згадати молоді літа, взяти до рук ракетку, аби спробувати свою майстерність за тенісним столом та разом з Вадимом Долішняком дати старт турніру.

Змагання виявились цікавими і досить напруженими. Називаємо імена призерів. Хлопці, молодша вікова категорія: Артем Урезченко (Нові Санжари), Євген Переславцев (Малий Кобелячок), Дмитро Проскурня (Нові Санжари). Хлопці, старша вікова категорія: Вадим Долішняк (Стовбина Долина), Назар П’ятак (Руденківка), Олексій Павелко (Мар’янівка). Дівчата, молодша вікова категорія: Богдана Безручко, Вероніка Харзо (Малий Кобелячок), Ліза Дерикочма (Нові Санжари). Дівчата, старша вікова категорія: Ірина Коба (Галущина Гребля), Богдана Дмитренко (Полузір’я), Ольга Янко (Кунцеве).

Учорашні воїни були в ролі уболівальників, а потім з квітами пішли на селищний цвинтар поклонитися пам’яті земляків, які полягли в зоні проведення антитерористичної операції.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2015, 20:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації