Вхід | Реєстрація

Теренін пообіцяв закомпостувати 300 тонн листя

Теренін пообіцяв закомпостувати 300 тонн листя

Пропозиція пролунала прямо в кабінеті міського голови під час обговорення питання щодо долі міського звалища.

Питання про звалище не було основною темою під час роботи депутатської комісії, котра засідала прямо в кабінеті міського голови. Про нього згадали вже по завершенню розгляду питань, внесених до повістки денної. Зокрема, міський голова Олександр Копелець зазначив, що проблема з відсутністю місця для захоронення твердих побутових відходів є суперважливою для сьогодення і майбутнього Кобеляк. А пожежа, яка виникла на звалищі два тижні тому, є лише наслідком того, що питання з утилізацією сміття належним чином не вирішувалась.

Із несподіваною пропозицією виступив присутній на зібранні житель Кобеляк Микола Теренін. Він висловив готовність прийняти в себе частину міських відходів. Звичайно ж, мова не йшла про все сміття. Теренін сказав:

— У мене є величезна компостна яма. Туди триста тонн влізе. Нехай комунальники везуть туди листя із міських парків та вулиць. Усім буде добре. І на звалищі більше місця залишиться і в мене компост через рік з’явиться.

Про цю пропозицію через кілька хвилин повідомили директора «Міської сервісної служби» Василя Фещенка. Він, у свою чергу, зазначив:

— Трішки пізнувато. Листя вже майже все вивезли. Але ще є. Ми розглянемо пропозицію Тереніна і можемо привезти листя з парку Богдана Хмельницького. Та робитимемо це в разі, якщо в результаті дійсно побачимо економію коштів і місця на звалищі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2015, 14:54 | Кобеляки | Суспільство
1. Правдолюб / 19 грудня 2015, 17:35
Дуже цікава позиція Міської ради по вілношенню до звалища вже другий місяць горить звалище всіх хто живуть рядом задихаються а нові очільники м/р сказали що нічого зробити не можуть Люди добрі а чому ви зайняли керівні місця спокійно відсижувати і одержувати зарплати та щей не малі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації