Вхід | Реєстрація

За що банки беруть три гривні

За що банки беруть три гривні

До редакції звернулися одразу кілька кобелячан із аналогічною скаргою. Люди обурюються тим, що у банківських установах при оплаті за спожитий газ із них додатково беруть три гривні.
При цьому скаржники говорять, що працівники фінустанов не можуть пояснити призначення нового додаткового платежу. Нібито він навіть не зазначений у документах про отримання банком грошей.

Щоб перевірити цю інформацію, довелось звернутися в установи, котрі в Кобеляках здійснюють прийом комунальних платежів.

На пошті нам відповіли, що дійсно з грудня 2015 року при здійсненні оплати за спожитий газ споживачам доводиться додатково сплачувати ще три гривні. Раніше такого не було. За словами працівників установи, до грудня газопостачальні організації платили фінустановам 1 відсоток від кожної суми. Та зараз газовики вирішили зменшити розмір оплати за банківські послуги. І сплачують лише 0,3 відсотка. Фінустанови для того, щоб платежі для них не стали збитковими, ввели «комісію» для споживачів. На пошті цей платіж становить 3 гривні.

У Приватбанку нам підтвердили цю інформацію. Там при оплаті послуг через касу клієнтам теж доводиться сплачувати 3 гривні. При оплаті через термінал — дві, через Приват24 — одну.

В Ощадбанку розмір «комісії» теж становить три гривні, в Полтава-банку — дві.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2015, 09:09 | Кобеляки | Цікаве
1. Дмитро / 25 грудня 2015, 18:21
Може вже подавляться газовики тією троячкою у нас сусіда син працює у Полтаві у газовій компанії у його у місяць зарплата 50000 гривень як ви думаєте чиї це гроші
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації