Вхід | Реєстрація

Волейбольний сезон розпочато

Волейбольний сезон розпочато

Минулої п’ятниці у Кобеляцькій дитячій юнацько-спортивній школі відбулося урочисте відкриття волейбольного турніру сезону 2015–2016 років.

Як розповів Віталій Детюк, голова Кобеляцької районної організації ВФСТ «Колос» і організатор турніру, змагання відкритої зимової першості з волейболу вже всьоме проводяться в нашому місті.

— У цьогорічному турнірі взяли участь 11 команд, — говорить Віталій Олексійович. — Усього це 118 спортсменів. Змагання, традиційно, проходитимуть за коловою системою. Плануємо, що турнір триватиме близько півтора місяці. Ігри проводитимуться щосереди та щоп’ятниці.

Зі слів Віталія Детюка, у змаганнях візьмуть участь як молоді волейболісти, так і ветерани волейболу.

— Загалом, у турнірі випробують свої сили п’ять кобеляцьких колективів, а також спортсмени з Бутенок, Дашківки, Котовського й Іванівки, — продовжує організатор. — До речі, останній населений пункт представлений одразу двома командами. Цьогорічними новачками змагань стала команда «Штіль». А колишній «Січовик» змінив свою назву на «Джокери».

На завершення розмови Віталій Детюк побажав усім колективам гідних суперників та блискучих перемог.

У першому турі відкритої першості з волейболу зустрічалися такі пари команд: «ДЮСШ» — «Династія» 1:2, «Легіон Ери» — «Дашківка» 0:2, «Іванівка-2» — «Джокери» 0:2, «Дашківка» — «Іванівка-1» 2:0, «Штіль» — «Прапор» 0:2.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2015, 13:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації