Вхід | Реєстрація

На Лубенщині невідомі особи, представившись співробітниками газової служби, обікрали пенсіонерку

Не зважаючи на неодноразові попередження та застереження працівників поліції про шахрайства різного роду та крадіжки, все ще залишаються такі люди, які дозволяють себе ошукати.

Подібного роду неприємний випадок стався із 72-річною пенсіонеркою, жителькою Лубен. Правоохоронцям жінка повідомила, що 22 грудня цього року близько 14-ї години дві невідомі жінки, представившись співробітниками газової служби, зайшли до помешкання потерпілої та заходилися начебто перевіряти лічильник та газові прилади. В цей час третя невідома особа через незачинені двері проникла до будинку пенсіонерки і доки жіночки відволікали господарку, та таємно викрала гроші в сумі 4000 гривень та 380 доларів США.

Крадіжку грошей потерпіла виявила лише після того, як псевдоспівробітники газової служби покинули її будинок. За фактом вчинення крадіжки, поєднаної із проникненням до житла, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України та проводиться комплекс відповідних оперативних заходів із встановлення осіб, підозрюваних у вчиненні даного злочину.

Шановні громадяни, правоохоронці вкотре звертаються із проханням і застереженням бути пильними і обережними, не дозволяйте шахраям і крадіям скористатися вашою безпечністю, до свого помешкання не пускайте сторонніх і не знайомих вам осіб взагалі, а також вимагайте від держслужбовців відповідні посвідчення, що засвідчують їх особу.

У разі появи сумнівів відносно співробітників комунальних служб міста, правоохоронців та інших відомств негайно звертайтеся до поліції за тел.: 102.


Автор: За інформацією Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2015, 16:30 | Лубни | Кримінал


1. Вредний / 29 грудня 2015, 10:40
Я давно всім друзям і знайомим кажу, щоб гнали цих газовиків в спину лопатою. Лічильник чий? Мій! Він стоїть де? В моїй квартирі! Чого я повинен впускати до свого житла (дивіться Закон України)якихось контролерів, якщо у них навіть є посвідчення? А їх що, не можна підробити?
Ми і так платимо в чийсь карман (не в державний, бо все давно приватизовано) по дурних тарифах, які встановили шавки типу Яценюка. Якщо вже і перевіряти, то тих хто не платить, це ще зрозуміти можна. І то не вдома у квартирі, а в судовому порядку. А так цих дідусів з бабусями, яких всю нашу історію "кидала" держава, продовжує гнобити Маник своїми кадрами, які навіть з людьми говорити не можуть, носять їм вічні борги. Хоч раз хтось чув, що комп"ютер газовиків нарахував не на їх користь, все на людські сльози. Ось люди і купляються на "добрих" контролерів.
2. Безвредний / 29 грудня 2015, 12:00
1.Вредний
«Я давно всім друзям і знайомим кажу, щоб гнали цих газовиків в спину лопатою. Лічильник чий? Мій! Він стоїть де? В моїй квартирі! Чого я повинен впускати до свого житла (дивіться Закон України)якихось контролерів, якщо у них навіть є посвідчення? А їх що, не можна підробити? »

Все ти правильно написав, але.... Погано закон дивився, а головне договір із газовиками, який ти підписав. Там є про те, що ти повинен безперешкодно пускати контролерів. Але тут є і інше питання. Зараз справжнім контролерам дали негласну вказівку дописувати від балди покази лічильника без вашого відома і тоді у багатьох виникають проблеми. Наприклад, ви заплатили влітку за червень за 10 кубів, а вам написав контролер у свою відомість 50 і потім нічого не доведеш. Кажуть: плати ще за 40 по 7 грн. - Так у мене ж не було такого на лічильнику. - Було, ось відомість контрлера. І спробуй довести, хоч в книжці і немає відмітки контролера. Довести то гуртом можна, можна й Маника з Лелюком викинути, але більшіть мовчки платить.
3. Сем / 29 грудня 2015, 17:46
А я згідний з Вредним і теж не впускаю ходаків з газконтори. Маник їх міняє раз за разом, вже пів-міста перебувало в домі.Досить. Договір перечитав і викреслив той пункт, що дозволяє контролерам заходити в дім. Змінений договір так і не принесли, бо це моє право вносити зміни, а підписувати продиктований собі приговор я не буду. Немає зміненого договора, немає дороги в дім. Правильно пише Вредний, нехай подадуть на мене в суд, цікаво, що скаже суддя що я не впустив їх в свій дім. До трьох гривнів додумалися при місячній сплаті за компослуги, нехай додумуються, щоб поставили лічильники за свій рахунок на будинок так як ресовці, тоді нехай ходять хоч кожного дня. А я подумаю щоб на хвіртці замок поставити, нехай ще на біноклі для ходаків розкошеляться тварі.
4. Машка / 29 грудня 2015, 18:11
Сем, хочу поінформувати, що Маник немає відношення до розрахунків. Цим займається інша організація і там є свій керівник. З 1 квітня з*явиться ще одна органація.
5. Антилох / 29 грудня 2015, 18:33
3.Сем
«Договір перечитав і викреслив той пункт, що дозволяє контролерам заходити в дім. Змінений договір так і не принесли, бо це моє право вносити зміни, а підписувати продиктований собі приговор я не буду. Немає зміненого договора, немає дороги в дім. »

Ну, ти вірно все зробив, але ж до ума не довів. Ну вони тобі тупо газ відключать і що ти їм зробиш? Подасиш до суду? Ну подасиш, а на дворі ж зима.
6. Антилох / 29 грудня 2015, 18:35
4.Машка
«Сем, хочу поінформувати, що Маник немає відношення до розрахунків»

Сказали "а" кажіть і "б". Як та організація називається і кому підпорядкована?
7. Антилох / 29 грудня 2015, 20:59
7.Юрист
«Не мають вони такого права газ відключати за відсутність договору. »

Ну, це добре, якщо так. Але.... Колись, коли СССР розвалювали, була в моді пісня із словами "маю право мати право..." На багатьох лохів вона подіяла. Зараз ті слова актуальніші ніж тоді, бо тоді такого беспредела не було. Он Ісип висилив діда інваліда війни серед зими і що? Він мав на це право? Не мав. Але дід той бідував років пять поки квартиру отримав. Так і з газом можуть зробити. Тупо відріжуть і шукай тоді своє право. Так що нащот "сосуть лапу", хтозна хто і що буде сосати. Зазвичай чиновники сосуть тільки кров і бабло, а миряни лапу, а мирянки може і ще щось. А козак Гаврилюк подав законопроект, щоб за це мирянок ще й податком обклали.
8. читач3 / 29 грудня 2015, 21:25
А забийте в Гугл ТОВ Полтавагаз Збут. І подивіться хто засновник, коли засноване і інфо про особу засновника.
9. Антилох / 29 грудня 2015, 21:46
Щоб не казали що я видумую гіпотетичні ситуції щодо можливого відключення газу ось випадково знайшов "10 серпня 2015 року ТОВ «Полтавагаз збут» вимкнуло газопостачання однієї з полтавських квартир через те, що працівники підприємства не змогли потрапити в одну з квартир..." Справедливість восторжествувала " АМКУ після розгляду звернення правоохоронців визнала ці дії неправомірними і зобов’язала підприємство відновити газопостачання мешканцям квартир в 10-денний термін." Тільки за десять днів від вас може залишитися одна борода із вати. З Новім роком! Щоб нікому газ не відключили.
10. Сем / 30 грудня 2015, 06:49
Ми ж всі місцеві, через 5 хвилин будемо знати хто це протиправно зробив. За 10 днів я теж можу "вимкнути" і неодноразово бажаючого це зробити. А скільки інших способів, але... як каже Каневський - це тема іншої розмови.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації