Вхід | Реєстрація

Дід Мороз, Снігуронька і... Мавпочка

Дід Мороз, Снігуронька і... Мавпочка

24 грудня відбулося відкриття районної ялинки.

Свято приготували працівники районного Будинку культури та працівники Будинку дитячої та юнацької творчості. Піснями та віршами радували вихованці БДЮТу та школи естетичного виховання.

Розпочалося новорічне свято о 15:00 у великій залі райдержадміністрації, де усіх присутніх привітали Дід Мороз (Володимир Макатуха) та Снігуронька (Мар’яна Мельник).

До новорічних привітань долучилося і керівництво району: голова райдержадміністрації Сергій Турський та заступник голови райради Олександра Лабагур. Приємним сюрпризом для присутніх у залі був неочікуваний прихід кумедної веселої і дотепної Мавпочки — символу наступного року. Симпатичне мавпеня, у виконанні четвертокласниці середньої школи Насті Чехової, привертало увагу. Мавпочка дотепно жартувала з Дідом Морозом та давала новорічні настанови.

Далі свято перемістилося до районної ялинки, яка височить у центрі біля установи управління соціального захисту населення. Про те, щоб гарно прикрасити ялинку, подбали працівники селищної ради.

На імпровізованій сцені зі святом Нового року глядачів привітали Дід Мороз і Снігуронька та Господиня і Господар. Потім розпочалося святкове дійство з піснями, хороводами та іграми. Дід Мороз та Снігуронька водили хороводи з дітьми, залюбки фотографувались. Естафету свята підхопили працівники БДЮТу та дитячої юнацько-спортивної школи. Вони розважали дітей іграми та конкурсами.

 

Святкуйте разом з нами

Заходи, які проходитимуть у Царичанці в період Новорічних святок:

31 грудня 2015 року у Свято-Покровському кафедральному соборі о 23:30 год. відбудеться новорічна літургія;

4 січня о 10:00 у районному Будинку культури — свято новорічної казки та веселі розваги для дітей;

6 січня 2016 року (святий вечір) о 16:00 у соборі відправиться Всенощне Різдвяне Бдіння;
6 січня  о 18:00 — святкове відкриття Різдвяної ялинки (територія собору);

7 січня — Різдво Христове, о 9:00 — Різдвяна Божествена Літургія;

8 січня о 9:00 — Архієрейська Божествена Літургія;

8 січня о 11:00 — святковий великий Різдвяний концерт (собор).


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. карась / 30 грудня 2015, 12:34
Всі свята в Соборі,а кульмасовики за які свята інтенсивку отримують,чи їх скоротили вже?Ігор Миколайович,пенсіонер,і той з 27грудня починає і по14січня рук не відчуває,всіх і всяк зі святами на баяні вітає.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації