Вхід | Реєстрація

Відомості з поліції

Зламав замок і викрав гроші

22 грудня до Царичанської поліції звернувся житель Царичанки з повідомленням, що цього дня невідома особа шляхом злому замка проникла до його квартири та викрала гроші.

Заява громадянина у встановленому порядку зареєстрована до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Царичанського відділення поліції. Відомості за фактом крадіжки внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Працівниками поліції вживаються подальші заходи з метою встановлення зловмисників, які вчинили крадіжку.

 

Зловмисник обікрав автомобіль

23 грудня до Царичанської поліції звернувся мешканець Царичанки із заявою про те, що в ніч на 23 грудня невідома особа зламала замок дверей його автомобіля та замок кришки багажника. Крадій поцупив автомагнітолу, навігатор та дві гуми для коліс. За скоєним злочином проводиться досудове розслідування.

Шановні приорільці! Царичанське відділення поліції прохає вас бути пильними, не залишати автомототранспорт без нагляду. У випадку вчинення кримінального правопорушення або спроби його вчинити негайно звертайтеся до чергової частини Царичанського відділення поліції за телефонами: 102 або 3–20–00.


Автор: Євгеній Манзюк, начальник чергової частини Царичанського відділення поліції, капітан


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2016, 10:42 | Царичанка | Кримінал
1. гість999 / 3 січня 2016, 13:28
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
"Внесені,вживаються,проведені".Тільки результатів-х.й!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації