Вхід | Реєстрація

Новосанжарська мінька. Три роки тому

Новосанжарська мінька. Три роки тому

Доки у чемпіонаті з міні-футболу тижнева пауза, ми пригадаємо, яким він був колись.
Друге коло чемпіонату розпочнеться 9–10 січня. А доки футболісти відпочивають від матчів та тренувань, ми пригадуємо міні-футбольний сезон 2012–2013.

Нинішні лідери «вишки», футболісти сухомаячківського «Темпу», той сезон закінчили аж на шостому місці. А чемпіоном того року стала руденківська «Зоря-1», яка у підсумку на 15 очок обійшла новосанжарське «Динамо».

Команди із назвою «Водограй», яка зараз очолює другу лігу, у тому сезоні ще не було. У другій лізі виступав «Метеор», основу якого складали нинішні «водограївці»: Столярчук, Каблуков, Протас та Коляда. Команда у підсумку зайняла дев’яте місце з тринадцяти команд. А перемогла тоді у другій лізі лелюхівська «Ворона», яка на сім очок обійшла новосанжарський «Ветеран».

Усього в чемпіонаті 2012/2013 зіграли двадцять чотири команди (цього року — двадцять дев’ять). Кращим бомбардиром вищої ліги став Артур Щудро із «Маяка» — 49 голів (у сезоні 2015/2016 не забив жодного м’яча). У другій лізі кращим був Сергій Браташ із «Вороної», який відзначився у воротах суперників 66 разів (у поточному сезоні виступає за «Чисту криницю», забив 4 голи. — Авт.)

Нагадаємо, що чемпіонат з міні-футболу в Нових Санжарах проводиться з 2009‑го року. За цей час вищу лігу вигравали «Зоря-1» (п’ять разів поспіль, із 2009 по 2014 рік) та «Ветеран» (2015).


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації