Вхід | Реєстрація

Новорічний кримінал

Новорічний кримінал

У перший день нового року в Кобеляках сталося кілька надзвичайних подій.

Перша відбулась глибокої ночі 1 січня. Про неї повідомив працівник «Міської сервісної служби» Володимир Гречаний. Він розповів:

— Зранку 1 січня я, проїжджаючи повз Меморіал козацької слави, помітив, що на стояках відсутні ліхтарі. Виявилося, що чотири з них порушники розбили, решта чотири валялися поряд. Жодної лампочки не було. Також зловмисники зламали вісім рослин ялівцю. Крім того, був пошкоджений і електричний щит. Свідки стверджують, що о 1:30 ще ніяких пошкоджень не було. Отож, це сталося після вимкнення вуличного освітлення.

За словами Володимира Гречаного, раніше були випадки, коли порушники скручували ліхтарі й забирали собі лампочки.

Як повідомив Володимир Анатолійович, він одразу ж звернувся у відділ поліції. Там йому сказали, що для відкриття справи потрібна заява.

У понеділок 4 січня Гречаний разом із директором комунального підприємства Василем Фещенком оглянули Меморіал, щоб порахувати збитки. За попередніми підрахунками, вони становлять близько 7,3 тисячі гривень.

Станом на 17:00 5 січня заява у поліцію не надходила. Отож, зловмисників ніхто не шукає.

 

4 роки за пляшку горілки

Про іншу подію повідомила начальник слідчого відділу Ольга Нежеренко.
1 січня о 20:30 на телефон чергової частини відділу поліції зателефонували працівники магазину МаркетОПТ, які розповіли, що невідомий чоловік намагається заволодіти алкогольними напоями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники Державної служби охорони.

Громадянин М., житель Кобеляк, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, намагався зайти в магазин, який зачинявся. Чоловік, погрожуючи охоронцю ножем, пройшов у лікеро-горілчаний відділ, узяв пляшку горілки і направився на вихід. Коли він виходив із магазину, його затримав співробітник ДСО. Слідом прибули поліцейські.

За цим фактом відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України «Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)», карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2016, 12:18 | Кобеляки | Кримінал
1. гість / 7 січня 2016, 18:28
О це вам і європа, та х... через тряпку с....ть, а не європа, краіна кончених. І нікому нічого не буде за це бо наша доблесна "поліція" займається фігньою а не своєю роботою. Дивляться тільки де можна бабло збити там цікаво. А де зламаний паркан чи знищене комунальне майно то все дурня, там нічого не зіб’єш!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації