Вхід | Реєстрація

Діти чекали казки

Діти чекали казки

У переддень Нового 2016 року самодіяльна театральна група районного Будинку культури влаштувала новорічний ранок для дітей медичних працівників.

У актовому залі лікарні зібралися діти різного віку з батьками, з нетерпінням чекаючи святкового дійства. Програма новорічного ранку складалася із казкових пригод та веселих і жвавих ігор. Згідно сюжету новорічної казки, хитрі і нахабні Баба Яга, Кощій та Кікімора присвоїли собі ролі Діда Мороза і Снігуроньки і хотіли свято провести без новорічних героїв. Зла Баба Яга зіпсувала чарівний новорічний годинник, щоб затримати прихід Нового року. Але втрутилася Зима, яка не дала можливості здійснити хитрі плани лісової нечисті. Новорічна казка закінчилася приходом справжніх Діда Мороза і Снігуроньки. Дітлахи разом із ними та лісовими героями, які стали на стежку перевиховання, водили хороводи, участували у конкурсах та іграх. А щоб розказати вірші про зимову пору Дідові Морозу, малята готувалися заздалегідь. Тому цього конкурсу з нетерпінням чекали, а за віршики отримували солодкі подарунки.
Працівники районної лікарні подякували самодіяльним артистам за свято та побажали їм здоров’я і успіхів у творчості. Ролі героїв казки виконували ліцеїстки Таня Кодюкіна і Юля Кайстро, старшокласники Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олексій Чередніченко та Наталія Грек, другокласниця Віка Волошина і першокласник Коля Чередніченко, а також працівники Будинку культури Олена Сульжик та Юрій Шульга.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації