Вхід | Реєстрація

Для двох шкіл району придбають нові автобуси

 Для двох шкіл району придбають нові автобуси

Цього тижня голова Кобеляцької районної державної адміністрації Таміла Шевченко провела нараду щодо придбання автобусів для підвезення учнів до Білицької та Бутенківської загальноосвітніх шкіл.

Участь у зібранні взяли голова районної ради Володимир Кішінський, перший заступник голови районної державної адміністрації Жанна Шевцова,  білицький селищний голова Юрій Латиш, жуківський сільський голова Олег Охріменко, червоноквітівський сільський голова Людмила Рибалко, бутенківський  сільський голова Микола Скрильник, марківський сільський голова Людмила Васильченко, дрижиногреблянський сільський голова Лариса Молоканова та депутати районної ради по округах Валерій Дрига, Петро Слоква, Микола Дробина, Олександр Жук, Віталій Біланенко, Іван Клименко.

У результаті обговорення цього питання було встановлено, що на сьогоднішній день територіальні громади дійсно потребують забезпечення шкільними автобусами, оскільки уже існуючі транспортні засоби не можуть вирішити потреби сьогодення.

Таміла Шевченко зазначила, що 50% коштів виділено за рахунок залишку освітньої субвенції з державного бюджету, решту необхідно профінансувати з районного та місцевих.

Присутні підтримали пропозицію щодо необхідності співфінансування  придбання автобусів для шкіл. Внесено пропозицію обговорити ці питання з депутатами районної ради та на сесіях місцевих рад.


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2016, 08:58 | Кобеляки | Політика


1. карась / 9 січня 2016, 10:08
у тому році здавав на ремонт автобуса бутенківської школи
2. Щука / 9 січня 2016, 10:47
1.карась
«у тому році здавав на ремонт автобуса бутенківської»

Ну а документ про прийняття грошей тобі дали ?Напиши прізвище і посаду кому гроші здавав ?
3. Щука / 10 січня 2016, 08:42
5.ладатко
«автобус обслуговував і хоч раз у тиждень в райцентр з Котовського звозив.Ми,що не заслужили?Інструктора по спорту держите,краще пенсіонери таксі б не наймали.»

Правильно міркуєте товаришу Ладатко.Скоротити кількість тих хто зарплату одержує за рахунок громади треба обовязково , тоді і гроші будуть на автобус для пенсіонерів.
4. Бутен / 10 січня 2016, 09:57
Щука Ладатко Паша хвати бичувать на ехо під чужими іменами іди вже моркву прибери серед двору мерзлу
5. Елена / 10 січня 2016, 11:36
Навіщо так на Калюжну В.В..... я навчалася в школі 11 років тому... і знаю цю вчительку.... прикро,что із-за власноі якоісь неприязності лунають такі коментарі в іі адрес... На ремонт автобуса кошти здають добровільно... хочете здавайте... хочете ні.
6. Елена / 10 січня 2016, 17:56
Карась..... так ты определись кому ты деньги сдавал.... то Калюжна то Мосур.... а через пол часа напишешь что лично отдавал Карманенку???!!!
7. Чумак / 10 січня 2016, 21:00
Карась он же Щука он же Елена , а все це МигуляI.I... Яка два роки тому нахитала своiх випускникiв не на одну тисячу, а стрелки перевела на батькiв .Це в неi гарно виходить
8. Елена / 11 січня 2016, 10:00
В родительском комитете нет заключенного договора с школой, что школа является НЕКОМЕРЧЕСКОЙ ОРГАНИЗАЦИЕЙ..... так что никто и никаких документов недает
9. Щука / 11 січня 2016, 10:39
15.Елена
«
В родительском комитете нет заключенного договора с школой, что школа является НЕКОМЕРЧЕСКОЙ ОРГАНИЗАЦИЕЙ..... так что никто и никаких документов недает»

Надають документа про те що взяли гроші, то не давайте грошей.А головне не бійтеся, як заповідав нам Ісус Христос, Різдво якого всі ми так завзято празнували.Оприлюднюйте всі відомі вам факти життя громади, а особливо тих хто обраний нею послужити людям.Депутати повинні бути ідеалом чесності, справедливості і моралі та працьовитості.
10. карась / 11 січня 2016, 11:20
13.Елена
«Карась..... так ты определись кому ты деньги сдавал.... то Калюжна то Мосур.... а через пол часа напишешь что лично отдавал Карманенку???!!!»

а де я писав шо сдавав Калюжній,ти курнула?
11. Андрійович / 11 січня 2016, 13:31
14.Чумак
«Карась он же Щука он же Елена , а все це МигуляI.I... Яка два роки тому нахитала своiх випускникiв не на одну тисячу, а стрелки перевела на батькiв .Це в неi гарно виходить»

Це було і 4 ,і 6 років тому, нічого не змінилося .Того і бере тільки випускні класи.Ми на старшій опіклися , так меншу до Миколайовича перевили.Я казав шо попозжей іще узнаєте хто така Мигулиха...А Миколайович мужик шо нада!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації