Вхід | Реєстрація

«Подяка» у вигляді трьох пачок паперу допомагає швидко вирішити питання в дитсадочку

«Подяка» у вигляді трьох пачок паперу допомагає швидко вирішити питання в дитсадочку

До нас звернулися батьки дітей, які виховуються в спеціалізованому навчально-виховному комплексі №45. Вони повідомили нам, що директор НВК №45 Алла Шаповал напередодні новорічних ранків запрошує до себе в кабінет фотографів та операторів. Під час розмови вона пропонує їм "допомогти" дитячому садочку.

Ми вирішили це перевірити та завітати до кабінету Алли Шаповал особисто. Наш журналіст представився оператором, який буде проводити зйомки дитячого новорічного ранку.

Що з цього вийшло, дивіться у відео.

 

Автор: «Громадське.Полтава»



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2016, 18:33 | Полтава | Цікаве


1. глядач / 11 січня 2016, 21:47
Ну, і що ви хотіли цим відео показать ? Тільки те , що ви кретини ! Завідувач у вас бутилку попросила чи ковбаси шмат ? БУМАГУ !!!! Бумагу, яка край необхідна для роботити, для роботи з тими ж таки дітьми , для їх блага і для їх користі !!! Зробили з жінки якогось монстра ! А за що ? Краще б поцікавил, ись чого ЇЇ немає в дит.садку ! Чого вони випрашують її у всих , кого непопадя , чого вони поставлені на коліна ! Не хвилюйтесь , шановна, розумні люди ВАС розуміють і підтримують !!!
2. ГІСТь 0000 / 11 січня 2016, 22:27

Коментар видалено за порушення пункту 2.4 Правил користування сайтом
3. ГІСТь 0000 / 11 січня 2016, 22:29

Коментар видалено за порушення пункту 2.4 Правил користування сайтом
4. Учитель / 11 січня 2016, 23:40
Я теж всіх підтримую. Колись ця газета писала про якусь завідувачку дитячого садка з Кобеляк яка з батьків брала хабарі за те щоб діток влаштувати до дитсадка. Я думав що боряться з несправедливістю а потім районом облетіла чутка що газетярі просто з неї получили відкуп, щоб цю тему далі не підіймати. Навіть домовилися з головою який її призначав. Думаю тут ця ж ситуація, або на бідній директорці хочуть заробити, або не можуть знайти тему по нормальній корупції, яка кожного дня лише множиться.
5. глядачка / 12 січня 2016, 20:35
Та ні , шановні, не путайте буряк з редькою ! Ця директриса бере на нужди садочка , на нужди дітей , а наша КОБЕЛЯЦЬКА , наша "супермодель ", з ногтями по півметра , на яких золото-брельянти просто не вміщаються, яка з утра до вечора то п"є , то гуляє і ніхто цього не бачить брала і бере хабарі особисто собі на ті ж брюлики , золото і т.д.
6. ГІСТь 0000 / 12 січня 2016, 21:06
5.глядачка
«брала і бере хабарі особисто собі»

ШАНОВНА--ГЛЯДАЧКО--- про цю подію ви кудись заявляли чи просто так мелете язиком
7. Чудо Юдо / 12 січня 2016, 23:41
Докотилися.
Ні, я розумію, що завідуюча вибрала найменш нервозний спосіб допомагати садочку в якому працює - трусити батьків та всіляких фотографів. Писати скарги у міністерство та депутатам на місцях - воно чревато нервотрепкою. А що зроблять батьки? та нічого - мовчки скинуться...
Але казати що корупція це
2.ГІСТь 0000
«ПАНІ ЗАВІДУЮЧА ПРАВИЛЬНО ПОСТУПИЛА»

це уже дурдом.
А що як я стану директором школи, наприклад, і заради своєї школи піду вечорами у підворотні людей грабувати? Ізза кутка по голові ломиком - цюк, з кишені вигріб і вшився. А награбоване на благо школи пускатиму: папір, канцелярія, плакати, новорічні подарунки і т.д. То я тоді не злочинець а Робін Гуд чи що?
8. Лунтік / 13 січня 2016, 00:03
Слухайте, а що не так? Фотографи і відеооператори на садочках роблять свій бізнес і заробляють на них гроші. То чому б і не скористатися нагодою завідуючій хоч якусь вигоду з цього мати. І не гріх це, тим більше, що на користь садочка йтиме той папір. Ох і корупціонера знайшли! Сміх, та й годі. От якби вона запросила приватну фотосесію їй організувати, чи два кіло м’яса їй додому привезти - оце вже да,було б що обговорювати.
9. Учитель / 13 січня 2016, 20:09
Приємно, що дискусія є продуктивною. Висновок у цьому лише один. Винна в такій ситуації держава владу в якій після народного бунту захопила кданово олігархічна група людей яка намагається зробити Україну ще біднішою а народ ще зубожілішим. Псевдореформи, які проводяться в країні ще більше поглиблюють корупцію. Чому газетарі опустилися до такої низьменості в своїй діяльності мені невідомо. Адже дійсно стаття недолуга і всі дописувачі про це висловили свою думку. А те, що багато батьків невдоволені зависокими розцінками фотографів чомусь не пишуть. Ми в школі одного разу порахували собівартість фотографій що виготовляють, то накрутка виходить в декого 280 відсотків.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації