Вхід | Реєстрація

Мер Карлівки розповів про причини побиття депутата Жури

Мер Карлівки розповів про причини побиття депутата Жури

3 грудня 2015 року в Карлівці було скоєне побиття депутата районної ради від партії «Свобода» Олександра Жури та його помічника, який до того ж є співробітником поліції.

Нанесення тілесних ушкоджень пов’язують із рішенням депутата Олександра Жури голосувати за Петра Світлика на посаду голови Карлівської райради.

Також Олександр Наконечний розповів про «бєспрєдєл» та повернення «лихих 90-х», що мають місце в Карлівці, про успіхи та труднощі у своїй роботі, про роботу комунальних служб у снігопад та інше.


Автор: «Громадське. Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2016, 12:35 | Карлівка | Політика


1. Марсіанин / 12 січня 2016, 12:50
До Свободіця використали їхні ж методи. Все логічно. Що посієш...
2. турист / 12 січня 2016, 17:29
Шось товчуть "свободівців "неподєтськи".Отам нардепу Мірошниченку жінчин й.обарь писок натовк,тепер тут.Мабуть дійсно заслужили.
3. Учитель / 13 січня 2016, 19:54
Я вважаю як і більшість українців освітянської ниви: - свобода це проект росіян або американців. Адже збурити в людей з прихованими вадами національний радикалізм могли тільки завдяки великим коштав та спец.технологіям. Тому не дивно, що їх не сприймають у цивілізованому світі, а в країні яка розвивається ще й б ють.
4. Гершко / 13 січня 2016, 20:27
3.Учитель
«Я вважаю як і більшість українців освітянської ниви: - свобода це проект росіян або американців.»

Та писали б вже ПТН ПНХ. Ви вже вибачте, але, що ж тоді можна вимагати від молоді навченої такими освітянами, яких на вашу думку більшість, і тут ви праві, дійсно більшість освітян нічого не розуміє. Нічого дивного, що ми такі виросли.
5. Масон Вазон / 13 січня 2016, 20:43
4.Гершко
«Нічого дивного, що ми такі виросли»

Валєра, нічого дивного лише в тому що ти такий дебільний виріс.
6. Учитель / 14 січня 2016, 19:45
Юначе, не ображайте себе таким найменуванням як ГЕРШКО, я думаю що ви просто як і більшість вівця яка заблукала. З часом ви все зрозумієте теж. Я досить довго досліджував причини і наслідки Жовтневого перевороту і хочу Вам сказати, що спільного з нашим Майданівським народним бунтом аж за надто багато. Я не підтримую Російського Президента, але я бачу як на нього хоче списати свої помилки наша влада, як вона намагається зловживати завдяки біді в яку можливо вони й втягли україну. Українці як малі діти, дозволили себе втягнути в майдан, повелися на красиві гасла, жодне з яких не виконано і більше того, всупереч цим же гаслам олігархів або їх ставлеників привели до влади. Думаю час нас розсудить а оцінку дадуть нащадки і учителів і гершків і туристів, Масон Вазонів та багатьох інших шляхетних дописувачів.
7. Гершко / 14 січня 2016, 21:52
6.Учитель
«Юначе, не ображайте себе таким найменуванням як ГЕРШКО, я думаю що ви просто як і більшість вівця яка заблукала.»

Гершко, це Гершель. Чим вам не подобається таке імя? Ви що, антисеміт? Я не заблудша вівця і вже давно все зрозумів. Заблудші вівці - дурні українці. А заблукали вони через таких істориків.
6.Учитель
«Я досить довго досліджував причини і наслідки Жовтневого перевороту і хочу Вам сказати»
А що його довго досіджувати, коли вже все сто разів досліджено, розписано і по поличкам розкладено. Дав би ссилок, так адмін повидаляє. Почитайте хоча б відомого американського мільйонера і автопромисловця Генрі Форда, він раніше вас все дослідив і написав книжку "Международное еврейство". Самі іудеї достовірність авторства не заперечують, бачив колись по укрТВ. А вже після Форда, хто тільки не досліджував це питання. Як це хоч наші деякі так звані історики почали цим цікавитися?
8. Гершко / 14 січня 2016, 21:58
6.Учитель
«Думаю час нас розсудить а оцінку дадуть нащадки і учителів і гершків і туристів, Масон Вазонів та багатьох інших шляхетних дописувачів.»

Здрава мисля, але часу може вже і не бути. Ми вже підійшли впритул до Апокаліпсису. Тільки не треба думати, що Біблія - пророцтво. Біблія - то проект. Посилання на www.youtube.com
9. гостинець / 14 січня 2016, 22:09
7.Гершко
«Гершко, це Гершель. »

Азохен вей,шлимазл!Ти де тинявсь?Курєй зачіняв,чі шо?Давай,прінімай естафєту,а я пішов, й.обну за св.Василя,та й в люлю!
10. Гершко / 14 січня 2016, 22:12
9.гостинець
«й.обну за св.Василя,та й в люлю!»

Шалом! А чого ти мовчиш, що сьогодні якогось Василя? Може й я тяпну. Тут щось сьогодні мало народу.
11. Учитель / 18 січня 2016, 20:00
Добре що звик з неуважними дітьми працювати. Тому повторюсь. Може в Інеті досліджень і багато, але в частині спільних елементів з нашим переворотом досліджень нуль.
Те що ви хлопці підійшли впритул до апокаліпсісу, ще не означає що всі до нього підійшли. Він у вас свій вас і проковтне, а світ буде існувати і розвиватися. Одне молодці зрозуміли, що біблія то проект. Приємно що ми навчили вас не тільки матеріал завчивати, а й трішки думати. Тож думайте, переписуйтеся. Якщо подобається можете зробити обрізання, але це вашої суті не поміняє. Митиси ви всі, якщо добре вивчали історію то зрозумієте.
12. Дід Панас / 18 січня 2016, 20:52
11.Учитель
«. Приємно що ми навчили вас не тільки матеріал завчивати, а й трішки думати.»

А звідки це такі грамотні вчителі стали зявлятися? Якщо ви той самий вчитель, що писав комент №6, то навіщо ви образили бідного Гершка, який все правильно розуміє. А ще, чому тоді ви не сієте знання серед народу, як того зобовязує вас ваша професія. Треба ж щось робити а не сидіти на печі. Ви перший, хто тут визнав той факт, що Біблія - це проект. А підіть в школу і скажіть це вчителям і побачите, що жодна душа цього не знає. Хоч хто висупив проти уроків християнської єтики введеної, до речі, всупереч конституції.
13. Завуч / 21 січня 2016, 11:30
Шановний дописувачу. Те що ми не виступили проти хрестиянської етики ще не говорить про те, що серед нас немає атеїстів, чи людей які не розуміють суть релігійної ідеології. Але ми розуміємо і те, що є державна програма по освіті, яку повинні виконувати, бо за це нам платять мізерні гроші. Більшість з моїх колег на таких уроках намагається навчити учнів думати, а не сприймати релігію за імперетив.
14. Дід Панас / 21 січня 2016, 12:22
13.Завуч
«Те що ми не виступили проти хрестиянської етики ще не говорить про те, що серед нас немає атеїстів, чи людей які не розуміють суть релігійної ідеології»

Бути атеїстом і розуміти суть релігійної пропаганди, це, як говорять в Одесі, різні речі. Але я радий, що такі вчителі є, хоча сам в очі їх не бачив. Більшість, із ким доводилося спілкуватися, не розуміють шкоди від християнства, а є й такі, які його пропагують по переконанню.
13.Завуч
«Але ми розуміємо і те, що є державна програма по освіті, яку повинні виконувати, бо за це нам платять мізерні гроші»

Програма програмою, але коли програма суперечить конституції, то чому б про це і не сказати. Якщо ви працюючий вчитель, то вас можна зрозуміти. Але є вчителі пенсіонери і вони усі також мовчать, як у рот води набрали. Навіть отут анонімно ніхто нічого не напише. Ви перший. І хто ж, як не вчитель, повинен бути носієм знань. І не лише програмних. Щодо грошей, можу вам лише поспівчувати. Але знову ж таки вашою мовчанкою ви сієте те, що через роки приведе вас же в ще гірше становище. Памятаю, в моє дитинство вчитель був "первый парень на деревне". І це без іронії, в хорошому розмінні.
13.Завуч
«Більшість з моїх колег на таких уроках намагається навчити учнів думати»

У мене онуки ходять до школи і я бачу їхні книжки, зокрема, з математики, чи арифметики, ну це щось... Така методологія робить з учня дурня. Щоб навчити учня думати вчитель повинен працювати всупереч програмі. Добре, якщо вам це вдається. Ви мабуть вчитель ще радянского зразка. Всупереч вашому оптимізму, таких мало. Може це моя субєктивна думка, але я справді знаю багатьох вчителів і бачу, що мало хто із них розуміє усю глибину того, що відбувається.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації