Вхід | Реєстрація

Чутівські поліцейські виявили ряд фактів незаконного обігу зброї

Чутівські поліцейські виявили ряд фактів незаконного обігу зброї

На території Полтавщини триває оперативно-профілактичне відпрацювання «Зброя та вибухівка». Чутівські поліцейські виявили ряд фактів незаконного обігу зброї.

Зокрема, у 37-річного раніше судимого за наркозлочини жителя одного із сіл району правоохоронці вилучили 28 патронів до нарізної зброї калібру 5,45 мм.

Крім цього, поліцейські вилучили 60 аналогічних патронів у 49-річного безробітного чутівця.

«По даним фактам відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, – говорить керівник підрозділу Володимир Река. – Носіння, зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років».

Вилучені набої направлені на дослідження до Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Автор: За інформацією Чутівського відділення поліції ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2016, 15:07 | Чутове | Кримінал
1. гостинець / 13 січня 2016, 17:09
Мєня опять терзают смутные сомненья...В одного чутівця патрони,в іншого,в нашого Паньковича також.Коли ж зброю знайдуть,чи в "мінтів"(вибачайте,зараз-"понтів") на це фантазії не вистачає?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації