Вхід | Реєстрація

Усе під контролем?

Усе під контролем?

У понеділок перед розглядом основних питань на апаратній нараді голова райдержадміністрації Таміла Шевченко поцікавилась у Олега Хряпи, начальника філії «Кобеляцький райавтодор», ситуацією з розчищенням доріг.

Хряпа відповів, що ситуація на цей момент контрольована. Ця новина викликала сміх у присутніх.

— До мене телефонують із Озір та Світлогірського і говорять, що на обочинах біля підйомів немає піску, — говорить Таміла Шевченко. — Олег Григорович, скільки одиниць техніки зараз працює на дорогах?

— Дві, — каже Хряпа. — Є графік і технології очистки автошляхів. Сьогодні наші працівники чистять дороги із 7‑ї години ранку. Працювали на маршруті від сухинівського посту і до Троянів та Свічкаревого.

Начальник філії «Кобеляцький райавтодор» запевнив, що піщано-соляної суміші для посипання автошляхів вистачає:

— 200 тонн суміші є в Бутенках, 400-та завезено в Нові Санжари. Солі також вистачає. Гранвідсів завеземо. Усе  під контролем.

Далі спеціаліст РДА з питань надзвичайних ситуацій Олександр Лисенко повідомив про роботу рейсових автобусних маршрутів. За його словами, 9 січня сильна ожеледиця спостерігалась за напрямками Кобеляки-Білики і Бутенки-Решетилівка.

— Ми зв’язались із обласним керівництвом. Згідно рішення комісії з техногенної безпеки, усі автобусні рейси по Полтавській області, які проходять через обласну автостанцію, були закриті. 10 січня відновлені маршрути з Дніпропетровська на Полтаву й Решетилівку. Автобуси з Кобеляк виїхали на Білики й Комсомольськ. Станом на 11 січня ситуація погіршується. Можливо, доведеться призупинити роботу перевізників.

Наталія Коваль, завідувач відділу освіти, розповіла, що у понеділок на навчання не підвезені діти із сіл Підгора, Золотарівка, Мідянівка, Брачківка, Красне й Сухинівка. Вона зауважила, що під час ранкової розмови деякі водії, котрі виїхали на маршрути, зазначали про складності на дорозі.

Голова РДА порадила при необхідності зупиняти навчальний процес і розвозити дітей по домівках.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2016, 11:13 | Кобеляки | Суспільство


1. Учитель / 14 січня 2016, 19:52
З такою владою замете всю Україну. Отут потрібно керівника який би стукнув кулаком по столу, а потім показав як потрібно управляти. І на превеликий жаль багато шкодує за райкомами які могли це робити навіть коли не вичстачало техніки і піску у автодорів.
2. шок / 14 січня 2016, 19:57
Правильно дійсно немає керівників нормальних один зброд
3. шок / 14 січня 2016, 19:58
усе під контролем, тільки що під контролем, ну не дороги
4. гостинець / 14 січня 2016, 20:03
А в Машуні рюшечки на персах...ммм...так би й з"їв!
5. гостинець / 14 січня 2016, 20:09
4.гостинець
«А в Машуні рюшечки на персах...ммм...так би й з"їв!»

Гм...вибачте,УСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ!
6. Микола / 16 січня 2016, 13:00
Ось знову погода принесе сюйпризи і подивимось у кого буде підконтролем, шановні керівники установ не на кроваті лежати а поглядать що робится на дорогогах
7. жителька Біликів / 16 січня 2016, 23:42
Насипте піску на горі між Ліщинівною і Галями,на 3 дні передали снігопади!!!!
8. Учитель учителя / 17 січня 2016, 10:05
1.Учитель
«. І на превеликий жаль багато шкодує за райкомами які могли це робити навіть коли не вичстачало техніки і піску у автодорів.»

Якраз під час керівництва райкомів техніки було повно,працювали підприємства в яких було повно бульдозерів,грейдерів,снігоочистної техніки й все було державне,попробуй відмовся чистити сніг,шкуру знімуть.Солярка була дармова,як і сіль.А зараз бігає дві нещасні ЮМЗешки-доходяги,гладять нечистять.А з приватників держава полубогів зробила,стоїть в дворі екскаватор а жде поки до воріт комунальники прочистять.А ще облінились здорово.Як був в Різдвяні дні сніг,я годин в 10 вийшов з під"їзда слідів...чоловік 20 ходили туда-сюда,а лопаткою ніхто немахнув.Взяв почистив до дороги,тридцять чоловік в будинку живуть,до вікон попримерзали ,але ніхто невийшов
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації