Вхід | Реєстрація

Кобеляки потерпають від снігопаду

Кобеляки потерпають від снігопаду

Кобеляцький міський голова Олександр Копелець повідомляє, що техніка коммунального підприємства «Міська сервісна служба» працює на розчищенні міських доріз з 3:30 ранку.

Станом на 9 ранку деякі дороги були прочищені вже тричі, але зважаючи на снігопад, роботи продовжуються.

Також Кобеляцька райдержадміністрація повідомляє про призупинення навчального процесу у всіх навчалних закладах Кобеляцького району до 20 січня.

 

Дорога Р-52 проїздна

Комісія з ліквідацій надзвичайних ситуацій Кобеляцької РДА повідомляє, що станом на ранок 18 січня дорога Р-52 Дніпропетровськ-Решетилівка та дорога Полтава-Кременчук є придатними для проїзду транспорту хоча всі автобусні маршрути на цей день скасовані.

Зараз триває розчищення доріг по всій території району. Їхня загальна протяжність – близько 500 кілометрів. Дот роботи залучена техніка практично всіх сільськогосподарських виробників, Аграрії діють згідно із договором заключеним між ними та райдержадміністрацією. Всі працюють на безоплатній основі.

 

Аномалій немає

За інформарцією метеорологічної станції міста Кобеляки станом на 17:00 18 січня, за 2 дні у Кобеляцькому районі випало 33.1 мм опадів, висота сніжного покрову становить 30 сантиметрів.

Така кількість опадів поки що не являється аномально для даної пори року.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2016, 21:43 | Кобеляки | Надзвичайне


1. прихильник / 19 січня 2016, 20:49
Да-да. Дорога Дніпропетровськ-Решетилівка - сказка !
2. шофер / 19 січня 2016, 21:11
(.)

Змінено 22.01.2016, 21:56
3. Дід Панас / 19 січня 2016, 21:56
2.шофер
«від Білорусі до Царичанки, сама кончена дорога у єврейській області»

Ти не нервуй. Виліз із-за руля і охолонь. Чого його в негоду їздити? В Біробіджані гірше буває. Буває, що тільки тягачами і тракторами їздять і нічого. Через пару тижнів все наладиться. Копельцю теж не мед за 20 км на роботу іздити.
4. ГІСТь 0000ю / 19 січня 2016, 22:47
Снігоуборочна техніка по КОБЕЛЯКАХ їздить з опущеним ковшом (в плаваючому положенні) і сніг збиває тільки поверхнево(сьогодні проїхав трактолр з комунгоспу по вул. ГАГАРІНА---ПІСЛЯ НЬОГО ЛЕГКОВИК НЕ ЗМІГ ПРОЇХАТИ
P.S.НАБЛЮДАЮ СЬГОДНІ таку картину---їде райавтодора краз з піднятим отвалом---(а що---кілометраж виїздив--а СОЛЯРКУ ЗЄКОНОМИВ---бо одне діло-ГОРНУТИ СНІГ І друге діло покатався і заробив за зміну мінімум 40 літрів солярки......
ГРОМАДЯНИ---давайте тіки но побачимо таку картину---зразу ж номер машини і дзвінок в міліцію-в адміністріцію.......
ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМО БАЙДУЖИМИ---МИ ПЛАТИМО ДОРОЖНИЙ ПОДАТОК І МАЄМО ПРАВО КОНТРОЛЮВАТИ РОБОТУ.....
5. Машка / 19 січня 2016, 23:05
Усим хочеться КОНТРОЛЮВАТИ, а робити не бажаєте? Меншн буде трутнів
6. Антон / 20 січня 2016, 01:14
3.Дід Панас
«Через пару тижнів все наладиться.»

Так може липня-серпня зачекаємо? Тоді снігу не буде 100%-во!
3.Дід Панас
«Чого його в негоду їздити?»

А для чого купувати їсти, якщо ціни зависокі? І воду не пий - там хлор, і для чого дихати там мікробі?.
3.Дід Панас
«В Біробіджані гірше буває.»

Так може братимемо приклад тоді, з Гондурасу чи Зімбабве - тоді в порівнянні в нас все ідеально.
5.Машка
«Усим хочеться КОНТРОЛЮВАТИ, а робити не бажаєте?»

Правильно! Не нада контролювати, треба самим все робити - чистити сніг, ремонтувати дороги і тротуари, мусор самим вивозити, освітлювати вулиці карманними ліхтариками. А головне, не нада контролювати куди наші кошти ідуть з бюджету, не потрібно бути трутнем - не заважати людям ворувати і халтурити!
7. Істина / 20 січня 2016, 07:30
6.Антон
«Правильно! Не нада контролювати, треба самим все робити - чистити сніг, ремонтувати дороги і тротуари, мусор самим вивозити, освітлювати вулиці карманними ліхтариками. А головне, не нада контролювати куди наші кошти ідуть з бюджету, не потрібно бути трутнем - не заважати людям ворувати і халтурити!»

Да у вас,батенька, фобія.В.сюди вори,хабарники,аферисти.Місцева влада-корупціонери,комунальники -нероби,лікарі-хабарники,мєнти-оборотні,все гірше чим в Гондурасі.Лише Антон чесний,прозорий,такий барин.Чистити?Лопату в руки не візьме,він же контролер,еліта!
8. Дід Панас / 20 січня 2016, 10:50
6.Антон
«
Так може братимемо приклад тоді, з Гондурасу чи Зімбабве»

Оце ти вірно написав неподумавши. Якщо подумаєш, та ще й почитаеш, як там в Гондурасі люди живуть, то твоя пропоциція виявиться зовсім не смішною а дійсно актуальною. Зараз важко знайти країну в якій люди живуть гірше.
9. Дід Панас / 20 січня 2016, 11:35
8.Дід Панас
«Зараз важко знайти країну в якій люди живуть гірше»

Написав безграмотно. Ще хто подумає, що та країна Гондурас. Ні, не Гондурас, та країна зветься Україна. Українцям до Гондурасу ще йти і йти, до Гондурасу їм ще далі ніж було в 80-х до коммунізму.
10. Антон / 20 січня 2016, 13:10
7.Істина
«Да у вас,батенька, фобія.В.сюди вори,хабарники,аферисти.Лише Антон чесний,прозорий,такий барин.Чистити?Лопату в руки не візьме,він же контролер,еліта!»

Та я якраз лопатою й намахався вже досхочу. І в мене викликають огиду ті, хто вимагає нечіпати "бідненьких" чиновників, комунальщиків тощо. Нечіпати - ОК!, тільки і платити податки і відповідно зарплати і пенсії "заклопотаним" чиновникам може тоді і не потрібно?
8.Дід Панас
«Зараз важко знайти країну в якій люди живуть гірше.»

Хоч трохи будьте реалістом - в нас в Україні хоч і не мед, але не все так і погано. Так що критикувати звісно необхідно, але і лити помої не можна.
І до речі, всим хто радить не критикувати владу, а брати лопату, я б порадив взяти лопати і відкидати сніг на тротуарах біля своїх домівок. Дороги дорогами, а в місті тротуари прочистили біля більшості магазинів, організацій, в парку і одиниці біля будинків. Повідкидали одиниці, а інші чекають коли люди втопчуть дорожки?
Починайте йти в Європу від своїх домівок, а не ждіть коли Порошенко приїде вам сніг кидати.
11. Істина / 20 січня 2016, 15:05
10.Антон
«Хоч трохи будьте реалістом - в нас в Україні хоч і не мед, але не все так і погано. Так що критикувати звісно необхідно, але і лити помої не можна.
І до речі, всим хто радить не критикувати владу, а брати лопату, я б порадив взяти лопати і відкидати сніг на тротуарах біля своїх домівок. Дороги дорогами, а в місті тротуари прочистили біля більшості магазинів, організацій, в парку і одиниці біля будинків. Повідкидали одиниці, а інші чекають коли люди втопчуть дорожки?
Починайте йти в Європу від своїх домівок, а не ждіть коли Порошенко приїде вам сніг кидати»

Значить я помилилась,з тобою не все потєряно.
12. Дід Панас / 20 січня 2016, 16:24
10.Антон
«
Хоч трохи будьте реалістом - в нас в Україні хоч і не мед, але не все так і погано. Так що критикувати звісно необхідно, але і лити помої не можна.»

Та більшого реаліста ніж я тут і немає. А може й є. Я не ллю помиї, а кажу про те, що нам хана. Ти писав про підводні камені закладені для СРСР, і вони дійсно були закледені. От тільки ніхто не бачить, які нам підводні камені заклали не тільки в галузі єкономіки, а й, що найстрашніше, в галузі освіти і культури. Людині властиво вірити в свої мрії до останього, але то лише її мрії. Наприклад, перебуваюи в тюрмі людина буде тішити себе тим, що все таки вона жива і не все так погано. Згадай, цей штамп навіть заклали в назві передачі "Не все так погано в нашому домі" І це не випаково. Ще приклад, навіть тяжко і невиліковно хвора людина тішить себе тим, що виздоровіє. Ну і т.д. І я б ще й погодився з тобою в дечому, але... йде громадянська війна... що може бути гірше.
13. Учитель / 20 січня 2016, 18:19
Ви подивіться хто керує районом. Краще верніть Тернового і то більше користі буде. Я думав він ніякий, а сьогодні у районо мене просвітили.
14. Житель / 21 січня 2016, 15:24
Треба не тільки чистити дороги та тротуари від снігу, але й розпочинати цей сніг вивозити за межі міста, щоб по весні не плавати. Земля під снігом дуже замерзла. Чи проблеми нове керівництво міста буде вирішувати по мірі їх надходження (по факту)?!
15. Ігорьок / 21 січня 2016, 16:58
14.Житель
«Треба не тільки чистити дороги та тротуари від снігу, але й розпочинати цей сніг вивозити за межі міста, щоб по весні не плавати. Земля під снігом дуже замерзла. Чи проблеми нове керівництво міста буде вирішувати по мірі їх надходження (по факту)?!»

Таке враження,що ти марсіанин.в столиці з міліардним бюджетом це не роблять,а ти чекаєш таке від села.Хай хочаб чистять як виходить .щоб бабушкам по хліб можна було пройти
16. Житель / 21 січня 2016, 18:45
Я не марсианін. В столиці сидять такіж "хазяїни" як і ми обрали в себе. Просто потім будуть викидати ще більше коштів на ліквідацію підтоплень. Але мабуть такі наші керівники "хазяїни", а нас мають ті кого ми вибрали...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації