Вхід | Реєстрація

У 2015-му немовлят народилося менше, ніж у позаминулому році

У 2015-му немовлят народилося менше, ніж у позаминулому році

2015 рік для багатьох видався важким як у матеріальному плані, так і в моральному. Це, звичайно, позначилось на народжуваності і смертності в районі.
Інформацію про стан народжуваності та смертності у Царичанському районі кореспондентам «ЕХО» надала Світлана Кіріченко, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Царичанського управління юстиції.
Світлана Іванівна повідомила, що у січні 2016-го померли 28 чоловік:
— У минулому році померли 569 чоловік, а це на 70 більше, ніж у 2014-му (499). Якщо зрівняти дані минулого і позаминулого років щодо народжуваності, то у 2015-му народилося 216 немовлят, а це на 55 дітей менше, ніж у 2014-му (271).
За словами Світлани Кіріченко, пік весіль припадає на осінь. У 2015 році стало на весільний рушник 166 пар, на 10 пар більше, ніж у 2014-му.
— У минулому році зареєстровано 81 розлучення, — продовжує Кіріченко. — Це на 15 випадків менше у порівнянні з 2014-им. Як і в минулому, так і в позаминулому 5 чоловік змінили імена й прізвища.
Також Світлана Іванівна розповіла, що у 2015-му вони провели дві виїздні шлюбні церемонії у Китайгороді й Рудці. Посадовець пояснює, що за бажанням молодят вони можуть проводити обряд державної реєстрації шлюбу за межами відділу.
Також ми поцікавились у співбесідниці, які були найпоширеніші імена у новонароджених. У дівчаток — це Злата, Софія, Єва, Дар’я, Єлизавета, Анна, Анастасія, Ольга, Вікторія, Валерія, Карина, Марія. У хлопчиків — Дмитро, Іван, Артем, Михайло, Ілля, Станіслав, Богдан, Денис, Назар, Кирило, Лев, Єгор, Олег, Максим, Данило, Олександр. Імена, які рідко вживають, були такі: Віолетта, Поліна, Аліса, Ярина, Зоряна, Кароліна, Марко, Наум, Семен, Клим, Влас, Захар, Гліб, Тимур. Тобто, йде тенденція моди називати своїх дітей старовинними іменами. А от дивні та нетрадиційні імена траплялися такі: Анна-Марія, Еріка, Каміла, Аріна, Божена, Мілана, Нікіта, Кіріл.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2016, 12:15 | Царичанка | Суспільство


1. Валентина / 24 січня 2016, 11:07
Іде планомірне винищення українців нинішніми .Тепер всі українці стали агентами кремля .І незрозуміло , що в даній ситуації значна частина українців мовчки спостерігає , що буде далі , а прихвостні - петлюри , геї з фоксами , масони з вазонами роблять свою чорну справу.Ці запроданці підкидають різні ідейки , а ми їх ковтаєм .Вже пора просипатись.
2. рабинович / 24 січня 2016, 11:38
1.Валентина
«де планомірне винищення українців нинішніми .Тепер всі українці стали агентами кремля .І незрозуміло , що в даній ситуації значна частина українців мовчки спостерігає , що буде далі , а прихвостні - петлюри , геї з фоксами , масони з вазонами роблять свою чорну справу.Ці запроданці підкидають різні ідейки , а ми їх ковтаєм .Вже пора просипатись.
»

роди от меня ребёнка
3. Дід Панько / 24 січня 2016, 12:14
1.Валентина
«Іде планомірне винищення українців нинішніми »

Он, бачиш, що рабинович пропонує. Ану, напиши йому щось, аби йому не хотілося. Бачиш, і тут вигоду знайдуть. Винищують, а для тих, хто буде обурюватися, у них вже й відповідь-пропозиція заготовлена. О дають ребьята. А нашим лохам, ну хоч кіл на голові теши - ні панімають і всьо.
4. Валентина / 24 січня 2016, 12:37
Що можна сказати імпотенту , в якого імпотенція не тільки в штанях , а і в мізках.
5. Дід Панько / 24 січня 2016, 12:52
4.Валентина
« в якого імпотенція не тільки в штанях , а і в мізках.»

Ну та нє факт. А чому ж тоді вони нас обігрують во всем? Там вони надрізають, а в голову може чогось добавляється?
6. Гай Фокс / 24 січня 2016, 13:25
2.рабинович
«роди от меня ребёнка»
Та не народить він. Ще жоден трансвестит не народив. Хіба що цей саша ставицький родить. За три дні зробив операцію, і тепер він "Валентина" :)))
7. Валентина / 24 січня 2016, 16:45
Гей , сам докумекав , чи хтось підказав ?Вас саме тут зібралося команда , хто з вас активний , хто пасивний ?
Ти щось усих розсекречуєш , то пару слів і за себе.
8. Дід Панько / 24 січня 2016, 22:19
О та у мене близнюк з’явився!
9. Дід Панько / 24 січня 2016, 23:05
Шановні Діди Паньки! Не треба писати під чужим ім’ям
с повагою сам Панько!
10. Володька / 1 лютого 2016, 18:23
Хвала Майдану! Ще одна така революція і остануться одні майдонуті трансвестити і нація виродиться в угоду американокремлівським організаторам заворушень на Хрещатику.
11. Людка / 4 лютого 2016, 15:32
10.Володька
«
Хвала Майдану! Ще одна така революція і остануться одні майдонуті трансвестити і нація виродиться в угоду американокремлівським організаторам заворушень на Хрещатику.»

Дурень, ти Володька. Дурень
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації