Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції повідомляє

Підліток, який любить подорожувати

17 січня працівниками Царичанського відділення був знайдений неповнолітній Олег Юрійович Лень, 2000 року народження, житель Полтавської області селища Решетилівка, вулиця Першотравнева, 18. Підліток самовільно залишив місце постійного проживання та подорожував автостопом територією Полтавської та Дніпропетровської областей.

Повідомлення за фактом самовільного залишення місця проживання Олега Леня було направлено до Решетилівського ВП ГУНП в Полтавській області.

 

Викрито злодія, який викрадав телефонний дріт

15 січня 2016 року працівниками сектору кримінальної поліції було встановлено, що крадіжку металевого телефонного дроту, яка відбулась у Царичанці 17 листопада 2015-го, вчинив мешканець Китайгорода, котрий тимчасово проживає у районі та нещодавно прибув із Донецької області. Наразі вирішується питання про вручення підозри цьому громадянину за вчинення злочину.

Як виявилося, цей же злодій вчинив крадіжку телефонного дроту і 13 листопада 2015 року в Царичанці. Житель Китайгорода також, крім цих крадіжок, вчинив ще дві. Проводиться перевірка щодо причетності правопорушника до інших злочинів, які були вчинені на території Царичанського району.

 

Украли телефон

9 січня працівниками Царичанського відділення поліції у ході перевірки за заявою мешканця села Кущівка було встановлено, що крадіжку мобільного телефону марки «Леново», який йому належав, вчинив мешканець Бабайківки. Зараз вирішується питання про вручення крадію підозри за вчинення злочину.

 

Викрали машину

11 січня до Царичанського відділення поліції звернувся мешканець Царичанки з повідомленням про факт незаконного заволодіння належному йому автомобіля марки «Тойота Ленд-Крузер», який знаходився на стоянці по вулиці Кірова. Наразі працівниками відділу поліції вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та осіб, які його викрали.

 

Замерз чоловік

18 січня до чергової частини Царичанського відділення поліції звернувся мешканець Могилева, який повідомив, що у дворі по вулиці Панікахи він виявив чоловіка без ознак життя. Померлий був мешканцем цього двору.

Керівництво Царичанського відділення поліції попереджає про недопущення вживання алкогольних напоїв при несприятливих погодних умовах, особливо при низькій температурі.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2016, 14:17 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації