Вхід | Реєстрація

Козельщинським поліцейським щедрували діти

Козельщинським поліцейським щедрували діти

До приміщення Козельщинського відділення поліції завітали маленькі щедрувальники, вихованці дитячого садочку «Дзвіночок».

Діти, разом зі своїми вихователями співали пісні, розповідали щедрівки та вітали весь особовий склад відділення поліції з Новим роком та Різдвом Христовим. Вони  подарували працівникам хороший настрій та позитивні емоції.

За свій різдвяний концерт діти отримали подарунки від начальника Козельщинського відділення поліції майора поліції Терещенка Миколи Олександровича.


Автор: Людмила ЧЕМЕРИС, інспектор Козельщинського відділення поліції.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. рабинович / 25 січня 2016, 19:10
хорошо хоть подарки дали,а могли и мелочь у детей забрать
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації