Вхід | Реєстрація

У Козельщині в учасника АТО виявили незаконні боєприпаси

У Козельщині в учасника АТО виявили незаконні боєприпаси

До кримінальної поліції Козельщинського відділення поліції надійшла інформація про те, що громадянин К., учасник проведення антитерористичної операції, житель Козельщинського району за місцем свого проживання зберігає набої до автоматичної зброї. Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, а саме носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладко ствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

В ході проведеного санкціонованого обшуку 13.01.2016 р. в домоволодінні даного громадянина було виявлено 13 набоїв калібром 5,45, 1 набій калібром 7,62, 1 набій до кулемета калібром 12,7 (крупнокаліберний набій), 5 набоїв 7,62*54, 4 набої до пістолета Макарова калібром 9 мм, запал УЗРГМ-2 до гранати, магазин до снайперської гвинтівки Драгунова, споряджений набоями калібром 7,62*54 в кількості 10 штук та незареєстровану гладкоствольну рушницю. Як пояснив останній дані боєприпаси привіз з місця проведення антитерористичної операції і залишив собі на згадку.


Автор: Микола Терещенко, начальник Козельщинського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2016, 09:49 | Козельщина | Кримінал
1. рабинович / 26 січня 2016, 10:56
если бы нашли у сепаратиста,то отпустили бы с извинениями,а этого могут и посадить
2. гостинець / 26 січня 2016, 13:00
1.рабинович
«,а этого могут и посадить
Додати коментар»

Не могут,а ДОЛЖНЫ!!!Чтоб,с.ука другим неповадно было!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації