Вхід | Реєстрація

На першій сходинці «Вендетта», на останній — «Аматори»

На першій сходинці «Вендетта», на останній — «Аматори»

Протягом минулого тижня відбулись чергові ігри відкритого зимового чемпіонату Кобеляк з футзалу серед аматорських команд.

Через негоду, яка у понеділок та вівторок вирувала в Полтавській області, деякі матчі організаторам довелось перенести на неділю. Тож шанувальники районного футзалу мали змогу у вихідний день переглянути одразу п’ять зустрічей.

Після трьох ігрових тижнів серед футбольних колективів з’явилися явні лідери та аутсайдери змагань. Традиційно турнірку очолює кобеляцька «Вендетта». За нею розмістились футболісти з Жуків та Шенгурів. До речі, колективи-новачки чемпіонату своєю вольовою грою усіляко доказують, що не збирають миритися з таким сценарієм.

Так молоді футболісти з Жуків вийшли переможцями у трьох останніх поєдинках. Минулої неділі вони переграли «Проциків» із рахунком 6:4. Хлопці з Жуків у цьому матчі були швидшими, точнішими і влучнішими. Відпочивши, жуківці розправились 12:6 зі своїми наступними суперниками — спортсменами із Шенгурів. У вівторок у матчі проти «Кунівки» вони знову вийшли переможцями — 7:2.

Найвидовищнішою в неділю була гра рибалківського «Спартака» проти «Темпу» з Сухої Маячки. Відстаючи від своїх опонентів протягом матчу на один-два м’ячі, «спартаківцям» до завершення поєдинку усе ж вдалося зрівняти рахунок — 7:7. А от особливого протистояння від грицаївських футболістів «темпівці» не відчули. Як результат, 10:1 — перемога сухомаячан.

Досить несподівано розпочався матч «Спартака» проти «Вендетти». Розуміючи майстерність кобеляцьких спортсменів, рибалківці спрямували всі сили на взяття воріт опонентів. І забили два м’ячі у ворота Романа Мілька. Та згодом «вендеттівці» змінили хід гри на свою користь, завершивши матч із результатом 8:5. До речі, минулого тижня лідери турнірки також вийшли переможцями у зустрічі з «ліцеїстами» — 10:2. Команда «Ліцею» зазнала поразки і в грі з  шенгурівським «Ланом», де поступилась із мінімальним розривом 3:2.

«Челсі+» записали на свій рахунок одну перемогу й одну поразку. 12:3 вони переграли «Аматорів» і 0:3 поступились «Кунівці».

Ну що ж, дивлячись на завзяття команд-новачків, стає зрозуміло, що попереду нас чекає ще багато цікавих і видовищних матчів.

 

Турнірна таблиця

відкритого зимового чемпіонату Кобеляк з футзалу

серед аматорських команд станом на 28 січня

Назва команди

І

В

Н

П

М

О

1

«Вендетта»  (Кобеляки)

3

3

0

0

33 : 8

9

2

«Жуки» (Жуки)

3

3

0

0

25 : 12

9

3

«Лан» (Шенгури)

4

3

0

1

35 : 22

9

4

«Темп» (Суха Маячка)

3

2

1

0

29 : 10

7

5

«Спартак» (Рибалки)

3

1

1

1

25 : 16

4

6

«Проц­Енерго» (Кобеляки)

2

1

0

1

9 : 6

3

7

«Кунівка» (Кунівка)

3

1

0

2

12 : 17

3

8

«Челсі+» (Кобеляки)

3

1

0

2

12 : 11

3

9

«Ліцей» (Кобеляки)

3

0

0

3

6 : 25

0

10

«Грицаївка» (Грицаївка)

2

0

0

2

2 : 23

0

11

«Аматори» (Кобеляки)

3

0

0

3

5 : 43

0

 


Автор: Федерація футболу Кобеляцького району


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2016, 11:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації