Вхід | Реєстрація

Морозне свято

Морозне свято
22 січня в Нових Санжарах пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня соборності України.
Працівники організацій та установ вже традиційно зібралися на площі біля управління праці та соціального захисту населення. Цього разу — близько десятої ранку. Люди вишикувались у колонну, на чолі якої стояли чоловіки із українськими прапорами в руках. А потім урочистим кроком, який дещо прискорював січневий морозець, пройшли до пам’ятника Тарасу Шевченку, який стоїть неподалік входу в Парк Перемоги. Тут відбувся урочистий мітинг, який знову ж таки зважаючи на погоду, дуже не затягували.
Першим виступив селищний голова Андрій Река. Він нагадав присутнім про важливість об’єднання України в одну міцну і нероздільну державу, згадав важкі часи, які довелося пережити нашій країні на шляху до незалежності та соборності. Про важливість цього дня в історії України говорили заступник голови райдержадміністрації Андрій Любко та вчитель Новосанжарського НВК Наталія Скирда. Після цього урочисту службу провів благочинний Новосанжарського району отець Дарій. Але до її закінчення достояли далеко не всі присутні. Що ж поробиш — мороз.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації