Вхід | Реєстрація

Кожна дитина має виховуватися у родині

Усі ми родом з дитинства. У кожного з нас є приємні спогади про мамине тепло, бабусині пиріжки, родинні свята та батьківські поради. Ці спогади супроводжують нас усе життя та допомагають долати труднощі й негаразди.

У зв’язку зі складною соціально-економічною ситуацією в країні, яка впливає і на українські родини, значно збільшилася кількість неблагополучних сімей, яких позбавляють батьківських прав (батьки — алкоголіки, наркомани, злочинці, які жорстоко ставляться до своїх дітей, не займаються їх вихованням, примушують працювати, жебракувати).

На підставі виконання рішення виконкому Дашківської сільської ради від 22 січня 2016 року, подружжя Ч., яке мешкає у Шевченках, позбавили батьківських прав на чотирьох дітей віком 14, 7, 2 роки та 4 місяці. Батьки цих діток ведуть аморальний спосіб життя, ухиляються від виховання, зловживають алкоголем.

Дітей до Кобеляцької ЦРЛ доставили виконуюча обов’язки начальника служби у справах дітей Кобеляцької РДА Любов Клименко, інспектори Кобеляцького відділу поліції Іван Галаган та Олександр Данило, а також медична сестра лікарні. Зараз вирішується доля цих діток.

Шановні батьки, піклуйтесь про своє чадо, виконуйте свої обов’язки. Адже сім’я має уособлювати для дитини любов, турботу й безпеку.


Автор: Катерина Смага, старший інспектор Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2016, 09:16 | Кобеляки | Кримінал
1. Читач5 / 3 лютого 2016, 16:42
А хто отвічає за складну соціально-економічну ситуацію в країні? Може пора спитати з них, доки мучитимуть народ і не відбиратимуть дєтство у молодих поколінь, даватимуть возможность їх батькам нормально воспитувать дітей?
2. Не читач / 3 лютого 2016, 17:11
1.Читач5
«А хто отвічає за складну соціально-економічну ситуацію в країні?»

А ніхто не отвічає.
1.Читач5
« Може пора спитати з них, доки мучитимуть народ »

Ану спитайте. Це вам не Янукович. Розстріляють по справжньому.
1.Читач5
«відбиратимуть дєтство у молодих поколінь, даватимуть возможность їх батькам нормально воспитувать дітей?»

Підождіть, ще ювенальна юстиція запрацює, подивитесь, як вам дадут дітей виховувати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації