Вхід | Реєстрація

Техогляд сільськогосподарської техніки

Обласна інспекція державного технічного огляду довела до районних інспекцій графік, де визначені дні роботи діагностики в районах. Кобеляцькому району дано 5 діб в лютому та 6 в березні. Виходячи з цього, інспекція склала графік проведення технічного огляду машинно-тракторного парку підприємств та особистих власників, який буде проводити сумісно з діагностичною групою ВАТ Техноторг-Дон.
Для проходження технічного огляду юридичні власники повинні пред’явити: копію довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій, завірену в установленому порядку, протокол перевірки технічного стану машини, реєстраційний документ на машину, квитанції (платіжні документи) про сплату податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів, збору за проведення техогляду та розрахунок суми податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на поточний рік.
Для проходження технічного огляду фізічні особи повинні пред’явити: паспорт обо інший документ, що посвідчує особу, копію картки фізичної особи-платника податку, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера Державного реєстру фізичних осіб, протокол перевірки технічного стану, свідоцтво про реєстрацію машини, посвідчення тракториста-машиніста відповідної категорії, медичну довідку встановленого зразка, копію квитанції про сплату податків за колісні трактори, та, за сам техогляд. В цьому році плата за технічний огляд трактора, комбайна та іншої самохідної машини становить 22 гривні 46 копійок, причепа та зареєстрованого причіпного інвентаря 18 гривень 73 копійок. Ці кошти потрібно перерахувати на рахунок інспекції Держтехнагляду (Інспекція державного технічного нагляду Полтавської ОДА.36011 м. Полтава вул.. Міщенка,2, ЄДРПОУ 21043321, МФО 831019, в ГУДК України в Полтавській області рр. 31258272210082 вид доходу 25010100) з позначкою за технічний огляд трактора, комбайна, причепа.
Щодо податків то вони обраховуються в залежності від об’єму двигуна. Так за трактор Т-25. Т-16, потрібно сплатити. — 52 грн, ЮМЗ-6 з двигуном Д-65——124 грн, МТЗ-80 –119 грн, Т-40 –104 грн, Т-150 К з двигуном СМД-62—-229 грн.
Самі машини повинні мати злектростартерний запуск двигуна з кабіни, обладнані відповідно технічних вимог, укомплектовані медичною аптечкою, вогнегасником, знаком аварійної зупинки, мати два противідкатні упори, мати вільний доступ до номерних вузлів та агрегатів (заводський номер, номер двигуна, номер заднього моста).
Коли трактор знаходиться в ремонті, то технічний огляд можна не проходити, але представити його після закінчення ремонту. Сплата податків і сплата за техогляд проводиться не залежно від цього.

Автор: Головний державний інспектор Держтехнагляду по Кобеляцькому району Катишков В.М


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 11:30 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації