Вхід | Реєстрація

Кубок району з волейболу

Кубок району з волейболу

30 січня в спорткомплексі «Іскра» та ЗОШ № 2 відбулися змагання кубка Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з волейболу серед команд колективів фізкультури сільських громад району з нагоди річниці виведення радянських військ із Афганістану.

Учасники змагалися в І-ій та ІІ-ій лігах, де взяли участь 12 команд.

У ІІ лізі за призові місця змагалися команди з Світлогірського, Бродщини та аграрного ліцею. За підсумками змагань, третє місце здобули ліцеїсти, друге бродщани, а перше та право грати у наступному році в І-ій лізі — світлогірці.

Серед команд І-ої ліги учасники були розподілені на 3 групи по 3 команди. У І-ій групі, де змагалися команди з Радянського, Озір та Дашківки, радянські волейболісти, перегравши своїх суперників з однаковим рахунком 2:0, вийшли до фінальної частини. У ІІ-ій групі перемогу святкував колектив селища Білики, які переграли команди Іванівки з рахунком 2:0 та Котовського 2:1. У ІІІ-ій групі не було рівних команді з Підгори, яка перемогла бутенківців 2:0 та з аналогічним рахунком колектив із Червоних Квітів.

У фінальній групі за коловою системою змагалися команди-фіналісти з Радянського, Біликів та Підгори. У підсумку третє місце зайняв колектив Підгори, друге — минулорічний переможець змагань колектив із Радянського. Володарем цьогорічного кубка стала молода та амбітна білицька команда. Переможців та призерів змагань нагородили кубком і дипломами. Також були визначені кращі гравці: захисник — Максим Пищита (Підгора), нападник — Олександр Заровний (Білики), блокуючий — Ігор Ванжа (Радянське), розігруючий — Віталій Бондаренко (Радянське), гравець — Євгеній Степаненко (Білики).

Команда переможців грала в такому складі: Євгеній Степаненко, Олег Степаненко, Мирослав Муха, Олександр Заровний, Володимир Нестеренко, Владислав Савченко.


Автор: Євгеній Волочай, інструктор Кобеляцької РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2016, 19:58 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. саня / 4 лютого 2016, 22:36
Коля Гога привіз дві команди. КАПЕЦ!Де взяв скіко людей за Котів,вони всі підставні.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації