Вхід | Реєстрація

Змагалися сільські спортсмени

Змагалися сільські спортсмени
16 січня в адмінприміщенні районного стадіону «Колос» відбулися змагання особистої першості району з шашок, в яких прийняло участь 20 учасників, які представляли такі населені пункти: м. Кобеляки, селище Білики, села Бутенки, Дашківка, Радянське, Василівка, Шенгури, Котовське, Павлівка, Др. Гребля.
Дяченко І. з Біликів в цьому році став переможцем цих змагань, а друге місце зайняв його односельчанин Гавриш О., третє місце у Ворошила М. (Кобеляки).
Паралельно з змаганнями із шашок у спорткомплексі «Іскра» відбулася особисто–командна першість району з настільного тенісу серед чоловіків (24 уч.) і жінок (14 уч.). В турнірі серед чоловіків перше місце зайняв юний тенісист 1993 р. н. — житель села Радянське Лебедєв Артем, який у фінальному поєдинку переміг Соболя Сергія (Білики). Глаткохатий Костянтин — третє місце, а 17 річна Марина Біленко перемогла у фіналі Руслану Кривенко та стала переможцем жіночого турніру. В загальнокомандному заліку перше місце посіла команда с. Радянське, друге — Білики, третє — Жуки.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 11:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації