Вхід | Реєстрація

Ветерани зібрали допомогу для Колі

Ветерани зібрали допомогу для Колі

У одному з вересневих номерів тижневика була надрукована інформація про дев’ятимісячного Колю Ліпського, який народився із серйозними вродженими ускладненнями.

Під час щотижневого засідання міської ради ветеранів Олексій Баранник запропонував присутнім зібрати для лікування дитини кошти. Нещодавно ветерани передали мамі Колі Олені Ліпській 444 гривні. Олексій Степанович сказав, що при можливості вони продовжуватимуть збирати гроші для хлопчика. І побажав Колі швидшого одужання, а батькам — терпіння і сил.

Батько Колі Микола Ліпський розповів, що у дитини вроджені катаракта обох очей та незрощення верхньої губи, твердого і м’якого піднебіння з порушенням функцій смоктання, ковтання й дихання. У Київській дитячій лікарні «Охматдит» хлопчику провели три операції на очах. Та потрібне повторне втручання київських лікарів. Крім того, необхідно робити операції на обличчі. Їх обіцяють провести полтавські спеціалісти.

Зрозуміло, що для цього батькам потрібні значні грошові заощадження, яких після попередніх операцій вони не в змозі зібрати. Тому всі, хто хоче надати фінансову допомогу маленькому Колі, можуть телефонувати за номером (067)132-09-10 або перерахувати кошти на карту Приватбанку 4149 4978 5330 4477 Ліпська Олена Олександрівна.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2016, 09:18 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації