Вхід | Реєстрація

Директором стане Андрій Мельник

Наприкінці січня постійною комісією районної ради з питань освіти, культури, роботи засобів масової інформації, молодіжної політики та спорту був проведений конкурс на заміщення посади директора школи естетичного виховання.

Оголошення про проведення конкурсу було опубліковане у місцевій газеті. Заяви для участі у ньому подали 3 чоловіки.

На конкурсному заході присутні заслухали голову комісії Валентину Ковтун, яка нагадала, що на минулому засіданні розглядалося питання про трудові відносини з директором КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» Царичанської районної ради Степаном Гайдучиком. Було прийняте рішення, підтримане черговою сесією районної ради, про проведення конкурсу на заміщення посади директора цього закладу та продовження контракту з Степаном Гайдучиком до моменту проведення такого конкурсу.

У конкурсі взяли участь Ольга Гаража, Оксана Ромашко та Андрій Мельник. Усі конкурсанти мають вищу музичну педагогічну освіту. На сьогодні Ольга Гаража працює музичним керівником Царичанського ДНЗ № 5 «Вишенька». Оксана Ромашко є керівником вокального гуртка при Царичанському Будинку дитячої та юнацької творчості. За роки роботи створила творче об’єднання за інтересами ансамбль «До-мі-солька», який веде активну творчу діяльність. Андрій Мельник працює викладачем вокально-хорових дисциплін у школі естетичного виховання.

Членами комісії було проведено співбесіду з кожним конкурсантом та задано питання з метою вивчення їх професійних здібностей, володіння державною мовою, навичками роботи на комп’ютері. Після обговорення члени комісії одноголосно вирішили: рекомендувати Андрія Мельника на посаду директора Царичанської школи естетичного виховання строком на 1 рік з укладенням контракту як такого, що успішно пройшов конкурс. На сесії районної ради депутати винесуть рішення щодо призначення на посаду директора закладу Андрія Мельника та укладуть з ним контракт.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2016, 12:20 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації