Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції повідомляє

Злочинець поранив чоловіка ножем

18 січня до чергової частини Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою із тілесними ушкодженнями у вигляді різаної рани звернувся мешканець Івано-Яризівки.

У ході встановлення обставин, за яких громадянин отримав указані тілесні ушкодження, було встановлено, що поранення ножем чоловікові спричинив неодноразово судимий за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів громадянин, який нещодавно проживає на території цього села. Інформація за цим фактом була негайно внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15 п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України.

Працівникам поліції вдалося затримати громадянина, що спричинив потерпілому вказані тілесні ушкодження. Цей громадянин був затриманий у порядку ст. 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Порушнику за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України, повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо направлення вказаного кримінального провадження на розгляд до суду.

 

Врятували із снігового замету

19 січня до чергової частини Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення від водія автомобіля «Мерседес Бенц» про те, що, у зв’язку із значною кількістю снігових опадів, він застряг у сніговому заметі в селі Новопідкряж та не може продовжити далі рух. У вказаному автомобілі, окрім водія, знаходилися дорослі пасажири та малолітня дитина.
На місце події були направлені інспектори з безпеки дорожнього руху та працівники Царичанського РС ГУ ДСНС.

Автомобіль був звільнений із снігового полону. Пасажирів відігріли.

 

Чоловікові повернули дружину й сина

19.01.2016 до Царичанського відділення поліції звернувся мешканець Ляшківки Царичанського району з повідомленням про те, що його дружина та малолітній син, 2008 року народження, пішли з дому у невідомому напрямку і їх місцезнаходження невідоме.

Повідомлення громадянина у встановленому порядку було зареєстроване працівниками поліції. На місце події була направлена слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції, які й установили місцезнаходження дружини заявника та їх спільного малолітнього сина.

За словами жінки, вона з сином вирішила поїхати до знайомих у місто Кобеляки Полтавської області та не змогли самостійно повернутися додому у зв’язку із відсутністю громадського транспорту.

Працівниками кримінальної поліції відділення громадянка разом із сином були повернуті за місцем проживання в село Ляшківка.

Керівництво Царичанського відділення поліції прохає громадян зберігати обережність, обачність, поміркованість, пильність у будь-яких непередбачених ситуаціях.


Автор: Роман Бурнаховський, начальник Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2016, 19:41 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації