Вхід | Реєстрація

Операція «Документ»

З метою недопущення уникнення відповідальності за порушення ПДР учасниками дорожнього руху при пред’явленні ними працівникам ДАІ різного виду талонів та візитних карток керівництва держави, органів виконавчої влади, прокуратури, судів, міліції у тому числі у яких, усупереч законодавству, міститься прохання щодо сприяння в безперешкодному пересуванні автомобільним транспортом по території України та про надання допомоги, у період з 12 січня по 12 лютого на території України проводяться заходи під умовною назвою «Документ», у ході яких обов’язково документуються правопорушення скоєні учасниками дорожнього руху, які пред’явили працівникам ДАІ вищевказані документи та проводиться їх вилучення, у порядку, передбаченому чинним законодавством. Залишається відкритим питання про те, як зобов’язати водіїв дотримуватися дисципліни тверезого водіння. Кожен водій знає, що будь-який вид пияцтва за кермом — грубе порушення. Незважаючи на це, співробітниками Кобеляцької роти ДПС в 2009 році було задокументовано 1062 факти керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, а лише з початку 2010 троку — 40 випадків керування водіями в нетверезому стані.
З метою боротьби з пияцтвом на території області з 22 по 31 січня проводяться цільові профілактичні заходи під умовною назвою «П’яний водій — злочинець». Попереджаємо любителів сісти за кермо підхмеленими, а також любителів «п’яного вітерця», що керувати транспортним засобом нетверезим — неприпустимо!
Заступник командира Кобеляцької роти ДПС, капітан міліції О. Титар

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 13:07 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації