Вхід | Реєстрація

У четвер кобелячани пікетували прокуратуру

У четвер кобелячани пікетували прокуратуру
Близько 11 години дня біля приміщення Кобеляцької районної прокуратури зібрався невеличкий гурт людей із саморобними плакатами. Так жителі райцентру зустрічали першого заступника прокурора Полтавської області Олега Кириченка.
Серед пікетувальників були помічені депутат міської ради людмила Пряхіна, відомий всьому району протестувальник Олександр Андрейко та батьки загиблих два роки тому Наталії Вазерцевої, Лілії Пухи та Ірини Рибалко. Пікетом та плакатами вони прагнули привернути увагу обласного чиновника до своїх проблем. Як відомо, частина пікетувальників вже тривалий час вимагає відставки прокурора Кобеляцького району Олега Панченка за неправомірні, на їх думку, рішення, винесені ним.
Заступник прокурора області на 11.00 не приїхав. Люди обурювались цим фактом, спілкувались між собою і з журналістами. Детальний репортаж про пікетування прокуратури читайте в наступному номері.

Автор: http://exo.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2009, 11:55 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації