Вхід | Реєстрація

«Мінька» продовжується

«Мінька» продовжується

У суботу в міні-футбольному турнірі були зіграні перенесені матчі першого кола. У неділю стартувало друге коло.

6 лютого футболісти провели перенесені матчі відкритої першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу. Результати цих матчів впливали на турнірне становище в лігах.

У ІІІ лізі зустріч між кобеляцьким «Гранітом» і «Фаворитом» із Кунівки завершилась перемогою кунівців з рахунком 4:1. У ІІ лізі «Дрижина» не залишила жодних шансів «Аматорам», перегравши їх 7:1. Першолігові «Сокіл» та «Маленькі сови-2» також зіграли пропущений календарний матч, де перемогу святкували «соколята» — 6:3. Та цей результат не впливав на турнірне становище команд. У грі між «Молоддю» і «Ланом» вирішувалось, хто змагатиметься за 1-6 місця, а хто — за 7-11-е. «Молодь» розпочала гру впевнено і, не даючи шансів «ланівцям», довела матч до перемоги з рахунком 6:3 та здобула право змагатись за чемпіонство.

7 лютого матчі ІІ кола проходили лише на майданчику в Кобеляках, оскільки два інші поля не були підготовлені для ігор. Отож, у неділю арбітри зафіксували такі результати: «Ветеран» — «Добробут» 2:4, «Василівка» — «Колос» +:-, «Легіон» — «Маяк» 5:8, «Поділ-2» — «Красне» +:-, «Гелексі-Вет» — «Водник» 3:2, «Челсі+Буцики» — «Проц-Енерго» 2:2, «Лідер-1» — «Оріль» 1:7.


Автор: РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2016, 11:07 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації