Вхід | Реєстрація

11 лютого відбувався «ленінозйом»

11 лютого відбувався «ленінозйом»

Саме в цей день були демонтовані пам’ятники Володимиру леніну у селі Озера, Кобеляцького району, та селищі Козельщина. У обох випадках заходи відбувалися на виконання так званого закону про декомунізацію, і після того, як органи місцевого самоврядування прийняли відповідні рішення.

І в Озерах, і в Козельщині під час демонтажу не було мітингів протесту чи інших ексцесів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2016, 15:09 | Козельщина | Політика


1. Небайдужа сусідка / 11 лютого 2016, 16:21
Суки!!! Невже в Козельщині більше роботи чи проблем немає, що треба Ілліча край звалити, аби показати, що в Козельщині влада хоч щось..., та й робить... Докерувалися до ручки в Козельщині!!! Погляди у людей можуть бути різні, а історію руйнуватиг -гріх!!! Звертаюся до влади: перш ніж зруйнувати, ЗРОБІТЬ ХОЧ ЩОСЬ ДОБРЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ, просто так..., не для піару, не для районки...Хоча, що там районка, ВИ ЦИМ ПРОСТУПКОМ знеславилися на всю країну!!! ПОЗОР!!!
2. Архімандрит / 11 лютого 2016, 17:59
1.Небайдужа сусідка
«Звертаюся до влади: перш ніж зруйнувати, ЗРОБІТЬ ХОЧ ЩОСЬ ДОБРЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ, просто так..., не для піару, не для районки..»

Ви ще й досі не зрозуміли, що вони прийшли не будувати, а руйнувати "до основанья, а затем, мы НАШ, мы новый Мир построим...". Нехай свідомі не розуміють, а до людей вже б повинно дійти, що привели до влади тих, що й в 17-му "будували".
3. Валентин / 11 лютого 2016, 18:01
А в цих психів взагалі нічого , ні роботи ні мізків.Ця влада тільки на розвал працює.Крім декомунізації в Україні більше ніякі закони не діють.Це тупе безмозгле бидло.
4. Архімандрит / 11 лютого 2016, 18:04
Миколайович ризикує "на виконання так званого закону про декомунізацію, ". Треба "на виконання закону про так звану декомунізацію". А то виходить, що "так званого закону", тобто і не закону. Воно то й вірно, й по суті, й у відповідності до висновків Венеціанської комісії "Як такий, Закон не відповідає трьом вимогам: законності, легітимності та необхідності у демократичному суспільстві", але може бути чревато.
5. Архімандрит / 11 лютого 2016, 18:06
3.Валентин
«Це тупе безмозгле бидло.»

Респект!
6. Читатель / 11 лютого 2016, 18:08
А чи хто чув, що прийшла команда в бібліотеку на знищення радянських книжок.
7. Голос Америки / 11 лютого 2016, 18:15
"15 российских телеканалов в Украине попали под запрет
В черном списке оказались "Шансон-ТВ", "Кухня ТВ
" и "Моя планета". Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания опубликовал список из 15 российских каналов, которые запрещены к трансляции в Украине с 11 марта."
"Тоталітарний совок" спочиває.
8. ісай сергій / 11 лютого 2016, 19:35
Біланенко Віталій Васильович не хоче демонтувати пам’ятник Карлу Марксу.
9. ісай сергій / 11 лютого 2016, 19:37
Закон про декомунізацію,що в Марківці не діє?
10. Гершель / 11 лютого 2016, 19:49
8.ісай сергій
«Біланенко Віталій Васильович не хоче демонтувати пам’ятник Карлу Марксу.»

Так він же наш, його безкарно не знімуть, це вам не Сталін. Йому й в Лондоні памятник стоїть. Читайте "Красную симфонию"
11. рабинович / 11 лютого 2016, 21:50
мы так с этим опоздали,что кажется мы валить идолы начали первые
12. Петлюрівець / 11 лютого 2016, 23:13
нозйом»
11 лютого відбувався «ленінозйом»
У обох випадках заходи відбувалися на виконання так званого закону про декомунізацію, і після того, як органи місцевого самоврядування прийняли відповідні рішення.
І в Озерах, і в Козельщині під час демонтажу не було мітингів протесту чи інших ексцесів.
Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО
Як казали стародавні римляни Закон суворий але це Закон.І зовсім він
не так званий..., а пам’ятники катам украінського народу треба було демонтувати вже давно.Я думаю ця тема взагалі не варта уваги тоді як скорочення кількості чиновників в районі на всіх рівнях дійсно на часі і потребує обговорення.
13. Небайдужа сусідка / 12 лютого 2016, 00:06
А люди мовчки стояли і дивилися на все це... і представники влади з вікон виглядали..., ніби й не при ділах... БІДА! та й годі...
14. Ігорьок / 12 лютого 2016, 00:36
12.Петлюрівець
«У обох випадках заходи відбувалися на виконання так званого закону про декомунізацію, і після того, як органи місцевого самоврядування прийняли відповідні рішення.»

Добре хоч так,бо в Нових Санжарах спочатку ви ,психи звалили пам"ятник,а вже потім,по факту депутати приймали рішення,й ніякого закону тоді не ще небуло.
12.Петлюрівець
«Як казали стародавні римляни Закон суворий але це Закон»

Тоді за вією строгістю закону вас посадити треба за вандалізм.
12.Петлюрівець
«.Я думаю ця тема взагалі не варта уваги тоді як скорочення кількості чиновників в районі на всіх рівнях дійсно на часі і потребує обговорення»

Треба зменшити численість подібних тим ,що на фото рупородувів!
Слава незалежній від ідіотизма Україні!
15. Дід Панько / 12 лютого 2016, 02:22
Як на мою думку, то треба не кам’яні пам’ятники зносити і вулиці перейменовувати, а брати оту мітлу якою в туалеті прибирають і нею гнати владу яка захопила крісла для своїх п’ятих точок, і крім того як щось зламати, зруйнувати, та заробити на смертях народу, та брати кредити, бо нам тяжко і в нас терористи, нічого не може! А де демократія? Шановні, паліть,ламайте,крушіть,стріляйте, бо владі так потрібно! Ну точно стадо овець!
Біда та й годі!
16. Небайдужа сусідка / 12 лютого 2016, 09:05
15.Дід Панько
«Як на мою думку, то треба не кам’яні пам’ятники зносити і вулиці перейменовувати, а брати оту мітлу якою в туалеті прибирають і нею гнати владу яка захопила крісла для своїх п’ятих точок, і крім того як щось зламати, зруйнувати, та заробити на смертях народу, та брати кредити, бо нам тяжко і в нас терористи, нічого не може! А де демократія? Шановні, паліть,ламайте,крушіть,стріляйте, бо владі так потрібно! Ну точно стадо овець!
Біда та й годі!»

І тільки так!!! Як то кажуть: " Не в бровь, а в глаз!!!"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації