Вхід | Реєстрація

Таємничий комп’ютерний клуб закрили

Таємничий комп’ютерний клуб закрили
Ні для кого не секрет, що в Україні після заборони грального бізнесу він зовсім не зник. Миттєво відкрилися і почали діяти, так звані, віртуальні казино. В них рулетку і гральні автомати замінили звичні для всіх комп’ютери. І на них, як і раніше, програють цілком реальні гроші.
Близько двох тижнів тому по Кобеляках почали курсувати чутки про відкриття в райцентрі нового комп’ютерного клубу, в якому можна грати в азартні ігри. Ось що розповів «ЕХО» один із постійних відвідувачів місцевих комп’ютерних клубів: «Заходив я в той заклад. В азартні ігри не грав, але помітив одну цікаву річ. Там година роботи в Інтернеті коштує п’ятдесят гривень. Це ж жах якийсь! Чотири години посидів — двісті гривень віддай. Така ціна на послуги насторожує. Щось там нечисте. В інших клубах ціни на Інтернет 3–4 гривні за годину».
Інші завсідники комп’ютерних клубів, які побажали залишатись анонімними, клялись і божились, що в згаданому закладі грають на гроші. Крім того, люди стверджували, що клуб відкрився без будь-яких дозволів.
Дехто з кобелячан не обмежився одними лише розмовами. Вони організувались і написали колективного листа до місцевої громадської організації «Сила громади». Володимир Рева, керівник цієї організації, розповів: «До нас звернулось кілька десятків кобелячан, в тому числі і депутати міськради. Звичайно, наша організація відреагувала. Ми не можемо обвинувачувати власника клубу в тому, що там грають на гроші. Доказів поки що немає. Але якщо грають, то докази будуть.
Але ж… Всі ми знаємо, як контролюючі органи слідкують за дотриманням законодавства з боку місцевих підприємців. Не дай Бог, якогось дозволу не отримаєш чи щось порушиш. А тут. Наскільки мені відомо, жодна установа не давала дозволу на роботу клубу. Ми одразу ж вказали на це і міській раді, і міліції, і прокуратурі, і пожежникам».
Міський голова Олександр Ісип: «Так, до міської ради за дозволами ніхто не звертався. Запит про це вже зробили із райвідділу внутрішніх справ».
Начальник райвідділу МНС Володимир Богун: «Власник повинен був до нас звертатись. Але не зробив цього. Звернення від «Сили Громади» ми отримали, перевірку проведемо».
Заступник начальника райвідділу внутрішніх справ Микола Подобрий: «Ми вже провели перевірку цього клубу. Так, необхідних дозволів немає. Зараз робота закладу призупинена до виявлення всіх обставин».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 13:27 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації