Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах новий начальник міліції

У Нових Санжарах новий начальник міліції
20 січня на посаду начальника Новосанжарського райвідділу призначили майора міліції Сергія Махна. Наступного дня новий начальник дав коротке інтерв’ю журналісту «ЕХО».
— Сергій Анатолійович, як ви оцінюєте криміногенну обстановку в Новосанжарському районі?
— Криміногенна ситуація в районі зараз стабільна. Ми будемо працювати, аби продовжувати її покращувати. Завдання міліції при новому начальнику лишаються незмінними — захищати права громадян, проводити профілактику злочинності та займатись упередженням злочинів кримінального спрямування.

— У якому стані кадрове забезпечення райвідділу? І чи буде нарешті вирішене питання із постійним дільничним у Нових Санжарах?
— Так, я ознайомився із кадровою ситуацією. Зараз у райвідділі працює 52 працівника, 2 посади є не укомплектованими. Але на ці місця вже є кандидати, які у найближчій час приступлять до виконання обов’язків. Щодо Нових Санжар, то я зустрічався із селищним головою Андрієм Рекою і пообіцяв йому вирішити це питання.

— Ваше призначення начальником Новосанжарського райвідділу — це всерйоз і надовго чи це лише одна із чергових сходинок кар’єрного зросту?
— Я вважаю, що на будь-якій посаді потрібно працювати до повного вирішення всіх проблем. У моєму випадку — наведення правопорядку. І цю роботу треба виконувати щодня, не задумуючись над далеким майбутнім. Що ж до можливого переведення — все може бути. Ми люди у погонах і завжди підкорюємось наказам.

— Ви нещодавно були начальником районного відділу ДАІ, тепер зайняли посаду начальника міліції. Наскільки важким для вас був цей перехід?
— Насправді між цими двома посадами була ще робота заступником начальника Жовтневого райвідділу міста Полтави. Там я отримав неоціненний досвід організаційної та оперативної роботи. До того ж служба в ДАІ також вимагає проведення тих самих чи схожих оперативних дій, так що значного переходу я не помітив. Тим більше людей я знаю, оперативну ситуацію також, тому, гадаю, ніяких проблем із адаптацією не буде.

Біографічна довідка
Сергій Махно, 29 років. Одружений, має 2‑місячну доньку. Закінчив Донецький інститут внутрішніх справ та Київський університет внутрішніх справ. У міліції — з 1999 року. З 1999 по 20003 рік — командир взводу ДПС в обласному управлінні ДАІ. 2004–2005 — взвод супроводу. 2005–2006 — командир взводу ДПС Полтавського міського управління. З 2007 по 2009 рік — начальник відділення ДАІ у Новосанжарському районі. Кінець 2009 — початок 2010 — заступник начальника Жовтневого райвідділу міліції міста Полтава.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 13:31 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації