Вхід | Реєстрація

Щотижнева нарада у райдержадміністрації

Щотижнева нарада у райдержадміністрації

15 лютого 2016 року на щотижневій нараді розглянуто питання про реалізацію в районі завдань щодо забезпечення соціального захисту ветеранів війни – доповідала начальник управління праці та соціального   захисту населення районної державної адміністрації  Зоя Петренко.

Про забезпечення заходів щодо профілактики грипу, гострих респіраторних вірусних інфекцій та стан, проблеми й перспективи  імунопрофілактики населення в районі – доповідали виконуючий обов’язки  Кобеляцького міжрайонного управління  ГУ Держсанепідслужби у Полтавській області, виконуючий обов’язки головного державного  санітарного лікаря Кобеляцького, Решетилівського та Новосанжарського  районів Олег Митько, заступник головного лікаря комунального закладу  «Кобеляцький центр  первинної медико-санітарної допомоги»  Наталія Джевела,  головний лікар Кобеляцької  центральної районної лікарні Володимир Казирод та завідуючий  центральної  районної  аптеки № 146 філії структурного  підрозділу  ПОКЛ «Полтавафарм» Олег Безима.

Підбиваючи підсумки  розглянутих питань, перший заступник голови районної державної адміністрації Жанна Шевцова  акцентувала увагу на необхідності проведення роз’яснювальної роботи  серед учасників АТО щодо можливості отримання  одноразової  адресної допомоги  через районний центр зайнятості і рекомендувала інформувати про зміни у  порядку  забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.

Жанна Шевцова рекомендувала продовжити проводити постійний моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ та роз’яснювальну роботу серед населення  про заходи індивідуальної і колективної  профілактики захворюваності на грип та ГРВІ, акцентувала увагу на  необхідності своєчасного  звернення за медичною допомогою  у разі  появи  перших ознак захворюваності.


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2016, 15:25 | Кобеляки | Суспільство


1. Центр / 16 лютого 2016, 21:53
Увага!Знайшовся організатор будівництва реабілітаційного центру в м.Кобеляки,затримали Долину аж в ДНР.Більше в цьому відео. Посилання на www.youtube.com
2. Гонта / 16 лютого 2016, 22:00
Плять...які ветерани, який захист? Вони вже вимерли. Ви хоча б їх память не обпльовували зокрема й перейменуванням вулиць. А, до речі, хто небуть усвідомлює, що перейменування вулиць означає, ні багато, ні мало, те, що ветерани війни і ті, хто на ній загинув загинули... ні за що!!!!! НЕЛЮДИ ви нешановні так звані патріоти і вся свора до вас примкнувша.
3. Долина / 16 лютого 2016, 22:26
1.Центр
«Увага!Знайшовся організатор будівництва реабілітаційного центру в м.Кобеляки,затримали Долину аж в ДНР.Більше в цьому відео. Посилання на www.youtube.com»

Нормальок. Дивитися усім бютівцям і депутатам міськради
4. Кобелячанка / 16 лютого 2016, 22:44
3.Долина
«Дивитися усім бютівцям і депутатам міськради
»
Тільки дивитися, а відповідати хто буде?
5. Атеїст / 17 лютого 2016, 00:32
Памятали б святі отци про Десять Заповідей Божих, і не було б гріховних вчинків.
6. 1 гість / 17 лютого 2016, 14:01
Для Гонти! Шановний, ви свою демагогію вложіть у вуха комунякам, бо так, як вони зі Сталіном "дбали" про ветеранів, що ті й мертві перевертаються... Згадайте "санаторій" на Ладижському озері після війни і не "слюнявте" вже тут це перейменування! Комуняки з чого почали??? З перейменувань!..
7. Гонта / 17 лютого 2016, 14:42
6.1 гість
«Комуняки з чого почали??? З перейменувань!..»

А... так ви батенька комуняка їх ученик і послідовник?! То-то я дивлюсь, що всі комуняки в церкви і в патріоти подалися. А ми тут ламаємо голову чому країну розвалили.
8. Гонта / 17 лютого 2016, 14:47
6.1 гість
«як вони зі Сталіном "дбали" про ветеранів, що ті й мертві перевертаються... Згадайте "санаторій" на Ладижському озері після війн»

Сталін війну виграв і країну розбудував, а ви все розвалили і розграбили. "СССР за всю Великую Отечественную войну потерял 4 с половиной процента экономики. За два года нахождения у власти этой команды Украина потеряла половину своей экономики. То есть 180 миллиардов долларов ВВП в 2013 году к 80 миллиардам ВВП 2015 года. То есть ущерб от этой команды в 11 раз превышает потери Советского Союза." А про те Ладожське озеро, ви саме те й робите, що слините. Там був притулок для інвалідів і хто хотів забирав звідти своїх родичів додому і таких я й у нас знав. Ви б їх, ясна справа, живими позакопували. Можеш в Кобеляках атошників попитати про таке. Дехто по пяні розказує.
9. Антон / 17 лютого 2016, 20:47
8.Гонта
«Сталін війну виграв і країну розбудував, а ви все розвалили і розграбили.»

Так може і правда розбудувати Україну сталінськими методами? Для початку загонимо в лагеря всих інакомислячих (тобто вас Гонта), потім їх сім’ї вишлемо в Сибір (так як Сибіру в нас немає, поїде Ваша сім’я, скажімо в Чорнобиль), і так далі. Ну а потім збудуємо якісь промислові гіганти силами людей, але говоритемимо, що це заслуга нового Сталіна. Не дуже хочеться такого?
10. светка / 17 лютого 2016, 20:56
Гонта он же Валера К. оце тебе завертає крепко. Ти без ссср ну ніяк, він тебе покинув, а ти його ну ні.
11. Мартин / 17 лютого 2016, 21:00
10.светка
«. светка / сь»

шмарклі витри.а то впісяєшся . тобі це звично
12. светка / 17 лютого 2016, 21:48
Ой Валерику ти вже й мартин, оце ти в нас крутий мартин скільки в тебе ніків.
13. Гонта / 17 лютого 2016, 21:57
9.Антон
«
Так може і правда розбудувати Україну сталінськими методами?»

Вона зараз тими методами, які твоя уява вважає сталінськими, грабується
14. Гонта / 17 лютого 2016, 22:00
Мартине, обізвись будь ласка ще раз до свєтки, бо тут, як тільки хтось щось здраве напише, вони все одному приписують.
15. светка / 17 лютого 2016, 22:08
Да да Валерику ти зараз мартином і відпишешся)))))))
16. Антон / 17 лютого 2016, 22:44
13.Гонта
«Вона зараз тими методами, які твоя уява вважає сталінськими, грабується»

Взагалі то свої сталінські фантазії ти почав описувати. І крім того, а чого ж ти не зупиниш пограбування України? Тільки не потрібно кивати на Київ, почни з Кобеляк, ми тут прекрасно знаємо хто грабує, так і займись боротьбою з ними. Чи сміливості вистачає лише анонімно кричати в інтернеті "Порошенко те, Яценюк се..", та вішати всим на вуха коммуністично-сталіністські побрехеньки. В СССР було багато непоганого, але Сталін, точно в цей перелік не входить.
17. светка / 17 лютого 2016, 22:54
Розумієш Антоне Валера він все життя погавкував з двору на Пушкіна, підбурював на штики Попову, Пряхіну і інших, а сам ховався за іхніми спинами. І зараз він тільки і може, що писати про евреів які вони падлюки та як йому гарно жилось при ссср. Мені теж добре жилось при ссср, я купувала морозиво дітям по 13 коп, але життя змінилось. А Валера живе в ссср і хоче, щоб і ми так жили.
18. Антон / 17 лютого 2016, 23:04
17.светка
«А Валера живе в ссср і хоче, щоб і ми так жили.»

Просто такі завжди думають, що повернеться скажімо Сталін і вони будуть жити в Москві в ЦКовському будинку, продукти отримувати із спецрозподільника, матимуть дачу в Сочі і вчитимуть всих будувати коммунізм. Але в реальності вони максимум сидітимуть третім помічником серетаря райкому на 120 рублів і клепатимуть доноси на оточуючих.
19. Гонта / 18 лютого 2016, 11:57
16.Антон
«Взагалі то свої сталінські фантазії ти почав описувати.»

У Стаілна ніколи не було фантазій, принаймні він їх не озвучував. Сталін реаліст і як його самі ж його вороги називають прагматик. Його не ніхто не називав "кремлевским мечтателем", як це писав Герберт Уелс про Леніна.
16.Антон
«І крім того, а чого ж ти не зупиниш пограбування України?»

Навіть Сталіну таке вдалося лише після того як він пересажав "ленінську гвардію" яку ви знову привели до влади в Україні під лозунгами боротьбі з большевізмом. А що може зробити людина, яка немає ніякої влади? ХІба що отут просіщати непросвіщаємих.
16.Антон
«але Сталін, точно в цей перелік не входить.»

Понятно що не входить, бо його з нього викреслили. Але саме під його керівництвом СРСР вигав війну і відбудувався. Тоді був закладений еконмічний фундамент для розвитку, який йшов по інерції аж до того часу, коли ти купляв морозиво по 13 коп. Потім, самі ж ви кажете, СРСР почав загнивати. Але по елементарній логіці загниванню і застою передує розвиток. Ви хоча б робили аналіз того, що самі пишете, чи що повторюєте як попугаї.
20. Гонта / 18 лютого 2016, 12:05
18.Антон
«Просто такі завжди думають, що повернеться скажімо Сталін і вони будуть жити в Москві в ЦКовському будинку, продукти отримувати із спецрозподільника, матимуть дачу в Сочі і вчитимуть всих будувати коммунізм.»

Це ти свої мрії описуєш, а на мене звертаєш. Це ж ви мрієте, що прийде якийсь месія і приведе вас в Європу на дешеві пряники.
18.Антон
«Але в реальності вони максимум сидітимуть третім помічником серетаря райкому на 120 рублів і клепатимуть доноси на оточуючих.»

Секретарі і помічники доносів не писали. На них писали. А писали такі як ви. Ось тобі сучасний приклад свідомого доносчика, який сам у цьому зізнається і який сидів пів року у нашому Бюті і водив за носа усіх депутатів. Послухай в кінці відео. Так що те, що ти назвиаєш доносами виявляється існує і при "демократії". Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації