Вхід | Реєстрація

Експрес-новини

Двадцятиградусні морози, крім відміни занять у школах, не принесли в Кобеляцький район нічого нового. Постраждалих від низької температури немає. За словами головного лікаря Кобеляцької ЦРЛ Івана Супруненка, із обмороженнями до медичних закладів ніхто не звертався. Не зафіксовано і спалаху на грип та гострі респіраторні захворювання.

Користуючись тим, що мороз скував кригою всі водойми Кобеляччини, жителі села Перегонівка вирішили відновити вже призабуті хокейні турніри. Кілька десятків чоловіків регулярно збираються на річці Ворскла і як в старі-добрі часи ганяють шайбу. Єдина проблема перегонівських хокеїстів – відсутність спаринг-партнерів чи суперників з інших населених пунктів району. Як повідомив «ЕХО» один із місцевих гравців Василь Репешко, вони готові помірятись силами з іншими командами.

За минулий рік працівники Новосанжарського управління ветмедицини провели щеплення 6 тисячам котів та 8 тисячам собак – інформує начальник управління Зоя Ащеулова.

Незважаючи на сильні морози, у Новосанжарському районі не зафіксовано жодного випадку обмороження – повідомила 26 січня на апаратній нараді при голові райради головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря.

27 січня у новосанжар­ському шаховому клубі імені Івана Джалого розпочався представницький шаховий турнір. Триватиме він два дні, а участь у ньому візьмуть кращі шахісти Новосанжарщини та гросмейстери як із області, так і з-за її меж.

За даними кобеляцької метеостанції за останній тиждень найнижча температура повітря була зафіксована 24 січня (25 градусів нижче нуля). Глибина промерзання ґрунту становить 58 см. Льодова кірка досягає 6-ти балів. Мінімальна температура на вузлі кущення нижче -13 градусів не опускалась, в свою чергу критичною для озимих вважається температура 16, 5 градусів нижче нуля.

На Полтавщині тимчасово не видають закордонні паспорти. Про це повідомили у Головному управлінні МВС області і додали – зі столиці не надійшла чергова партія вже готових документів. Цей недолік буде усунено за кілька днів, обіцяють у відомстві. Та все ж він не вплинув на роботу обласної паспортно-візової служби, яка приймає заяви і документи від громадян.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 13:43 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації