Вхід | Реєстрація

«Лідер» завойовує чергову нагороду

«Лідер» завойовує чергову нагороду

Із 8 по 11 лютого в місті Енергодар Запорізької області відбувся фінал Кубка України з футзалу серед юнаків 2003 року народження.

У ньому взяли участь вихованці Віктора Білорибця, які тренуються в Кобеляцькій ДЮСШ. Треба згадати, що до виходу в фінал «лідерівці» зайняли перше місце в зональних змаганнях, які проходили в Харкові. Усього таких зон було чотири. Із кожної обрали  по два найсильніші колективи. Крім кобеляцького «Лідера», до заключного етапу Кубка України потрапили по одній команді з Прикарпаття, Харківської, Львівської, по дві — з Черкаської та Запорізької областей.

Колективи були розділені на дві підгрупи. Противниками кобелячан стали господарі поля, львів’яни та черкащани. Із першими «Лідер» зіграв у нічию 1:1, у двох інших переміг з рахунком 6:1 та 7:4. Таким чином вихованці Білорибця стали першими у своїй підгрупі.

У півфіналі кобеляцькі футзалісти зустрілися з давніми знайомими із Краснограду. До цього «лідерівці» перегравали їх у минулорічному кубку і під час зональної частини. На цей раз красноградівці застосували виключно оборонну тактику. У футболі про неї говорять «на відбій». Як не намагалися кобеляцькі спортсмени поцілити в площину воріт, але щоразу їх суперників рятувала стійка або перекладена. У підсумку — нічия (0:0).

А от у післяматчевих пенальті влучнішими були представники Краснограду. У грі за третє місце «Лідер» з рахунком 7:3 переміг команду з Прикарпаття.

За рішенням суддів, кобелячан Валерія Луценка й Андрія Левченка визнали кращим захисником та кращим бомбардиром.

Отож, вихованці Віктора Білорибця завоювали чергову нагороду та потрапили до призерів.
Тренер та батьки вдячні за підготовку хлопців до змагань Василю Петренку, а керівництву спортшколи — за фінансову підтримку.

До складу команди увійшли: Олексій Глинський, Олександр Чуйков, Руслан Живулько, Максим Пилипенко, Артем Кірсанов, Андрій Масич, Владислав Спорник, Іван Живулько, Тарас Білокінь, Олександр Антонов, Валерій Луценко, Андрій Левченко, Ростислав Черідніченко, Іван Покотило, Андрій Касян, Сергій Данко та Іван Мирошніченко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2016, 12:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації