Вхід | Реєстрація

Рахунки споживачам приноситимуть листоноші

Рахунки споживачам приноситимуть листоноші

У лютому жителі Кобеляцького району вперше отримали паперові рахунки для оплати за використану електроенергію.

Із цього приводу на сайті ПАТ «Полтаваобленерго» міститься така інформація: “З метою покращення якості обслуговування товариство перейшло на новий вид розрахунку побутовими споживачами за спожиту електричну енергію. Тобто, за платіжними документами, виписаними енергопостачальником.

Паперовий рахунок щомісячно буде доставлятись для інформування про стан розрахунків та для можливості оплати за спожиту електроенергію у банківських установах або відділеннях «Укрпошти», а також для можливості повідомлення показів електролічильника.

Для можливості сплати за послуги без паперових квитанцій рахунки щомісячно передаються в установи банків у електронному вигляді. ПАТ «Полтаваобленерго» не скасовує можливості оплати за розрахунковими книжками, але припиняє їх друк та видачу”.

Кореспонденти «ЕХО» звернулися із запитаннями до кол-центру товариства. Оператор повідомив, що рахунки абонентам будуть надходити до 15 числа наступного місяця. Їх потрібно оплатити протягом десяти днів. Показники лічильника абоненти мають повідомляти контролерам або в кінці кожного місяця телефонувати в абонентський відділ за номером 3-13-87. Розрахунки проводитиме комп’ютерна програма.

Начальник відділення поштового зв’язку Любов Голтвянська розповіла, що доставкою рахунків до споживачів займаються працівники «Укрпошти». Договір між Полтавською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» та ПАТ «Полтаваобленерго» укладений 21 січня цього року.
Користуючись нагодою, Любов Голтвянська звернулась до жителів району:

— Тільки-но листоноші почали розносити рахунки, як з’явились нарікання. Споживачі заявляють, що не зобов’язані чіпляти скриньки. Хочу нагадати, що, відповідно до статті 23 Закону України «Про поштовий зв’язок», доставка листів, карток, бандеролей, періодичних видань та повідомлень про надходження реєстрованих поштових відправлень здійснюється до абонентських поштових скриньок адресатів. Їх придбання, установка й утримання в належному стані здійснюється власниками будинків. Невиконання цих вимог звільняє листоношу від відповідальності за доставку адресату поштових відправлень, у тому числі і рахунків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2016, 09:11 | Кобеляки | Суспільство


1. Непройдимимо / 22 лютого 2016, 13:42
Книжки для сплати за спожиту електроенергію перевірена роками справа. Є лічильники, ведеться облік. Можна за місяці, роки відтворити всі витрати , показати картину споживання елетроенергії, прорахувати все копійки
Очевидно,це ті ж, самі (як кажуть одного поля ягоди), що пропонують знищити трудові книги, ті які виробляють викрутиси з паспортами, свідоцтвами про народження. Національність їм заважає, записи про трудову діяльність.
2. Дід Панько / 22 лютого 2016, 22:14
Ну куди не плюнь, і кругом робиться ну нікому не потрібна робота! Ну як по Українському то "око запінювання".
3. ч и т а ч / 23 лютого 2016, 00:45
Лапша з вух зисає коли читаєш подібні пропозиції горе-реформаторів від влади.
4. ч и т а ч / 23 лютого 2016, 00:50
Цитата: "Із цього приводу на сайті ПАТ «Полтаваобленерго» міститься така інформація: “З метою ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ обслуговування товариство перейшло на новий вид розрахунку побутовими споживачами за спожиту електричну енергію".
Слід читати ; З метою ПОГІРШЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГЛУГОВУВАННЯ....
5. муза / 23 лютого 2016, 06:51
що б там не говорили, а РЕСовці - молодці. Ясно видно і роботу контролерів, і роботу розрахункового відділу. зразу видно, хто на крок ближче до цивілізації, а хто назад в печеру тягне. Хай газова контора таке ж зробить.
6. Рес / 23 лютого 2016, 09:54
Давно сказано "Коли собаці нема що робити вона яйця лиже"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації