Вхід | Реєстрація

У Біликах створили «Волю»

У Біликах створили «Волю»

Саме таку назву вибрали ветерани АТО для своєї громадської організації.

У суботу в адміністративній будівлі цукрового заводу, що в селищі Білики, зібрались учасники АТО. На зібрання прийшли двадцять чоловіків, котрі у свій час були мобілізовані до лав Збройних Сил України і брали участь в антитерористичній операції на Донбасі. Крім того, у Білики приїхали голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко та районний військовий комісар Сергій Каплатий.

Колишні військовослужбовці зібралися для того, щоб створити свою громадську організацію, котра має захищати їх права у цивільному житті. Про це присутніх повідомила Наталія Левонтівцева, котра допомагає ветеранам АТО у вирішенні юридичних та інших питань, пов’язаних із реєстрацією їх об’єднання.

На початку слово для виступу надали голові райдержадміністрації. Таміла Шевченко назвала сьогоднішню подію не буденною. Сказала, що про створення подібного об’єднання давно говорили й жителі Кобеляк, котрі брали участь у АТО. Та біличани виявилися оперативнішими і дієвішими. Таміла Шевченко нагадала,що райдержадміністрація постійно допомагає колишнім воїнам у вирішенні проблем, найактуальнішими із яких є забезпечення їх земельними ділянками і пільговим перевезенням. Керівник РДА наголосила, щоб присутні не соромилися, а звертались до неї за допомогою у будь-який час.

Військовий комісар Сергій Каплатий подякував колишнім воїнам за те, що вони у свій час чесно виконали обов’язок перед державою і, повернувшись додому, виявляють активну громадську позицію.

Після виступу гостей, ведення заходу у свої руки взяв Євген Козар. Саме йому доручили бути головою зборів. Євген ознайомив присутніх із положеннями статуту нової організації. Документ обговорили і затвердили одноголосно. А ось із приводу назви громадської організації виникла дискусія. Козар повідомив, що ще до початку зборів було внесено дві пропозиції: «Побратими» і «Братерство». Із залу запропонували ще дві назви: «Воля» та «Патріот». Почали голосувати. Найбільшу кількість голосів набрала «Воля».

Після цього перейшли до обрання керівного складу «Волі». Головою громадської організації одноголосно обрали Михайла Левіцького. Він подякував за довіру, пообіцяв працювати на благо побратимів і наголосив, що керівна посада не є для нього самоціллю. Заступником обрали Вадима Франгова, обов’язки бухгалтера і діловода виконуватиме Наталія Левонтівцева. Вона, звичайно, не має статусу учасника АТО. Та, згідно із статутом, до складу організації можуть приймати і людей, котрі не воювали на Донбасі, але розділяють і підтримують програмні цілі «Волі».

Зараз до складу нової громадської організації увійшли двадцять чоловік. Та можна не сумніватися, що кількість учасників «Волі» буде зростати. Адже статус учасників АТО в Кобеляцькому районі мають кілька сотень чоловіків. І новостворена громадська організація може стати однією із найчисленніших і найвпливовіших у Кобеляцькому районі. Чим, без сумніву, пробуватимуть скористатися і представники політичних партій. Адже підтримка учасників АТО та їх сімей може принести суттєві дивіденди на виборах.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2016, 15:39 | Кобеляки | Суспільство


1. O_Sedoy / 20 лютого 2016, 08:10
Молодцы! Списки только не потеряйте. Когда этот бардак закончится, не надо будет долго искать, чтобы спросить: а скольких детей ты убил на Донбассе?
2. Піфагор / 20 лютого 2016, 09:00
1.O_Sedoy
«Молодцы! Списки только не потеряйте.»

Чи вони там у Біликах усі нездраві? Колись батьки якогось атошника давали в газету обяву щоб сину оптичний приціл купити. І, зверни увагу, усі зараз з подачі влади нищать історію, особливою люттю палають до некаведешників, які служили в 50-х на Західній Україні. Блін, а себе вихваляють. Так ви ж робите те саме, з тою тільки різницею, що при Сталіну не винищували мирне населення, не обстрілювали міста і т.д. Ну хоч одна міна чи снаряд упали на Львів? Ану, напишіть, може я не все знаю.
3. Гай Фокс / 20 лютого 2016, 09:37
1.O_Sedoy
«скольких детей ты убил на Донбассе?»
А ще "женщин и стариков" і також "распял мальчиков". Ти ж колись, нажаль, був біличанином, тому українську, думаю, ще розумієш. А тебе не цікавить, скільки вони твоїх теперішніх співгромадян на українській землі вбили?
2.Піфагор
«Колись батьки якогось атошника давали в газету обяву щоб сину оптичний приціл купити.»
Валєра, ну, от пиз.иш же знову. Купили і без об*яви. Навіть тебе не спитали.
2.Піфагор
«Ну хоч одна міна чи снаряд упали на Львів? Ану, напишіть, може я не все знаю.»
Ну, по-перше, зрівняй мирні жертви і наслідки бойових дій Донецька і Грозного, наприклад. По-друге, не ховалися б сєпари за мирними жителями, була б інша картина. По-третє -- не порівнюй масштаби національно-визвольної боротьби тих залишків "бендерівців" з рівнем нинішнього протистояння України з сєпарами, підтриманими армією іншої країни... Спробував тобі щось довести, та, мабуть, це марна справа.
4. O_Sedoy / 20 лютого 2016, 12:18
3.Гай Фокс
«А ще "женщин и стариков" і також "распял мальчиков". Ти ж колись, нажаль, був біличанином, тому українську, думаю, ще розумієш. А тебе не цікавить, скільки вони твоїх теперішніх співгромадян на українській землі вбили?»

К сожалению, убивают... война не игрушки. Мужики мужиков, так принято. А я про детей и старух "сепаров", почитай свою любимую идейную Фарион Ирочку с ком. прошлым. А мову не забув. Слава Богу, що вже не білицький. Соромно дивитись на бувших земляків. А насчет распятых мальчиков.. Успеете и распять и съесть если мозги не включите. Все к тому идет. Спаси вас Бог!
5. Гай Фокс / 20 лютого 2016, 13:29
4.O_Sedoy
«К сожалению, убивают... война не игрушки. Мужики мужиков, так принято.»
І тут же:
4.O_Sedoy
«Соромно дивитись на бувших земляків.»
Вони не мужики?
6. O_Sedoy / 20 лютого 2016, 14:10
нет в Билыках мужиков похоже, разве что Лида Чернига :(
7. Чудо Юдо / 20 лютого 2016, 14:48
1.O_Sedoy
«а скольких детей ты убил на Донбассе?»

Спитай це у свого нинішнього сусіда, який за гроші їздив у твою бувшу Батьківщину "порядки там наводити" за допомогою автомата і гранатомета.
Он бігав, випадково, не він? - Посилання на www.youtube.com
8. Анархіст / 20 лютого 2016, 15:28
1. O_Sedoy /цитата/Молодцы! Списки только не потеряйте. Когда этот бардак закончится, не надо будет долго искать, чтобы спросить: а скольких детей ты убил на Донбассе
Списки надо складывать и включать туда таких как ты .Слава белицким воинам АТО !
9. Гебельс / 20 лютого 2016, 16:15
7.Чудо Юдо
«Он бігав, випадково, не він? - Посилання на www.youtube.com»

А оці, що там роблять? Посилання на www.youtube.com Це ви для них Україну від росіян і українців зачищаєте?
10. Опаньки / 20 лютого 2016, 16:49
9.Гебельс
«А оці, що там роблять? Посилання на www.youtube.com Це ви для них Україну від росіян і українців зачищаєте?»

Опаньки! Ну ти точно гебельс, триндиш і не заїкаєшся. Зняли чувака, який із психушки відкинувся і видають його за експерда. Такі архументи чи то пак предяви тільки на Топольках і проканають.
11. Гебельс / 20 лютого 2016, 17:06
10.Опаньки
«Опаньки! Ну ти точно гебельс, триндиш і не заїкаєшся. Зняли чувака, який із психушки відкинувся і видають його за експерда»

Ну ти точно Опаньки. Тобі знайти де америкоські військовослужбовці обідають з потрошенком? Не хочу час гаяти, бо ти й сам знайдеш. Та й знаєш це прекрасно. Прикалуєшся тут, бо робити нічого.
12. Опаньки / 20 лютого 2016, 17:24
11.Гебельс
«Тобі знайти де америкоські військовослужбовці обідають з потрошенком?»

Нє чувак ти знайди знайди. А я поприкалуюсь!
13. Анархіст / 20 лютого 2016, 17:44
У Біликах створили «Волю»
Саме таку назву вибрали ветерани АТО для своєї громадської організації
Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
Слава білицьким воинам АТО ! Вічна ганьба путінському режиму який розпочав агресину війну проти Украинськои Держави ! Народи Росии вставайте на боротьбу з тиранією ! Ні війні, ні агресіі ! Хай буде мир на землі !
14. Гебельс / 20 лютого 2016, 18:20
13.Анархіст
«Слава білицьким воинам АТО ! Вічна ганьба путінському режиму який розпочав агресину війну проти Украинськои Держави !»

Що, Петлюрівця "розбанили"? Тут якраз, як до борця з "агресором", і питаннячко є: Не в курсах, як там Ліпецький "Рошен", він попав під українські санкції?
15. Гай Фокс / 20 лютого 2016, 19:09
14.Гебельс
«Не в курсах, як там Ліпецький "Рошен", він попав під українські санкції?»
А він що, експортує до України? Валєра, не з*їжджай, тебе ж просили, дай тепер посилання на американців на Донбасі!
16. Батя / 20 лютого 2016, 20:06
А чого не "два куми" назвали. Один снайпер. Другий офіцер. І тоже пацани АТОвці.
17. Колядник / 21 лютого 2016, 11:11
А для нас і Путін гад і свої у Києві сволочі. Винищують народ разом з ним. Реалізують проекти западу.
18. Володимир / 21 лютого 2016, 13:00
З ваших біличан воювало від сили 10 чоловік,а остальні нехай розкажуть як пили горілку та дебширили."Герої"показуху організували.Кобелячани воювали,погибло скільки і то не вихваляються.
19. Кіноман / 21 лютого 2016, 20:11
А ті хто дійсно воювали ніколи не вихваляються.
20. гість / 21 лютого 2016, 20:15
19.Кіноман
«А ті хто дійсно воювали ніколи не вихваляються.»

Дійсно,хвалитися немає чим.
21. Попандопало / 21 лютого 2016, 23:46
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Хто з ким воював?Заперлися до людей якi не признають теперiшнiй режим iбендеровський безпредел i щитають себе героями-патрiотами.Пирожкiв згерой нажралися на майданi iпонесло.Понятно шо нiкуди було дiватися ,не пiдеш сепаратист .Чого ж тепер деяким голову задирати?Пiсля чого?Це вiдноситься пацики не до вciх ,вибачайте.Ще й жiнок з собою тягають,вони ще бiльшi геройки.Гидко дивитися.Булиб героями ,якби на Раду двинули та скинули всiх олiгархiв з престолу.А вони тепер житло требують,стройте.Привчитеся на кровi заробляти.Люди з 1941 по 1945 воювали дiйсно за Батькiвщину поверталися додому i не щитали що iм хтось шось должен.А якщо ви щитаете шо вам хтось шото должен тодi якi ви нахер патрiоти.Повдiвайте вишиванки та скакайте ,хулiть Путiна.Це у патрiотiв краще получаеться та й веселiше.
22. Попандопало / 22 лютого 2016, 00:28
Гандоны попрошайки. Люди прошли ВОВ с1941 по 1945 и сами обустраивались.А вам давай все и сразу.Самогоном торгуйте.Оденьте вышиванки с лисьими шкурами и скачите в поле землянку копать.Прошу ПАЦАНЫ извинения.Это касается не всех.Это к "патриотам".
23. Гопстоп / 22 лютого 2016, 01:54
Сучары пазорные.Капец!!!Ганьба таким атовцам.Вы варвались в чужую жизнь и этим гордитесь.Мрази.
24. теперішня / 22 лютого 2016, 07:27
за белку ни слова,шо ця гнида и тут пролізла. похоже всі коменти черниги
25. справедливий / 22 лютого 2016, 08:17
теперішня -чорна, приємно познайомитися.тільки чого ви представляєтесь гнидою? Може це ваш епітет? Інтересно, що ви, гнида (як ви себе представили) зробили в цьому житті на благо біликів? Парк прибрали перед кінокамерами? а вдома віника в руки не візьме, щоб підмести асфальт. Може вже хватить мозолить бєлку? почни, гнида (як ви себе представили) з себе.
26. ось вам / 22 лютого 2016, 15:45
усих хто гоне на атовців треба послати на екскурсію до лугандонії. Тоді зрозумієш від чого нас захистили. Козел.
27. вам ось / 22 лютого 2016, 16:22
26.ось вам
«усих хто гоне на атовців треба послати на екскурсію до лугандонії. Тоді зрозумієш від чого нас захистили. Козел.»

А ти що, лагандон? Чому тоді не на бурятському хронті? Чи ти такий, як оцей. Посилання на www.youtube.com Коли він тут був - одне розказував, а попався в Донецьку - інше. І ви усі, ті що потікали, стукачки, так що правди від вас очікувати нічого. Тепер тут боріться з совковими пережитками і кегебшним стукачеством. Чим воно кегебешний стукачок відрізняється від есбеушного? А ну напиши.
28. Гай Фокс / 22 лютого 2016, 19:30
27.вам ось
«Чи ти такий, як оцей. Посилання на www.youtube»
Валєра, ну ти вже дістав, одне і те ж посилання п*ятий раз. Нового нічого нема?
29. ось вам / 22 лютого 2016, 21:04

Коментар видалено за порушення пункту 2.2, 2.3 Правил користування сайтом
30. ось вам / 22 лютого 2016, 21:06

Коментар видалено за порушення пункту 2.2, 2.3 Правил користування сайтом
31. Молодогвардієць / 23 лютого 2016, 17:24

Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.5 Правил користування сайтом
32. Дуня / 25 лютого 2016, 00:54
Мессия прийдет и всех спасет.Главное понять кто он .
33. Коментатор / 25 лютого 2016, 19:16
32.Дуня
«Мессия прийдет и всех спасет.Главное понять кто он .»

А че там понимать? Мессия он везде Мессия. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації